Joachim Boldsen savner lederskab hos Norge: Hvem skal tage ansvaret?

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Joachim Boldsen savner lederskab hos Norge: Hvem skal tage ansvaret?

Det ser ikke godt ud for det norske landshold.
Det ser ikke godt ud for det norske landshold.Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Det norske håndboldlandshold har skuffet enormt meget ved slutrunden i Tyskland, og det ser ikke ud til, at de kommer til at kæmpe med om guldet.

Norge er altid en af de nationer, som man skal holde øje med til de store håndboldslutrunder, men det er indtil videre gået rigtig skidt for dem ved EM i Tyskland. 

Nordmændene startede ellers turneringen glimrende ved at vinde sikkert over Polen, men efterfølgende har de spillet uafgjort mod Færøerne og mandag tabte de så til Slovenien.

Nederlaget til Slovenien betyder, at det norske hold går videre til EM's hovedrunde med nul point.

Den tidligere danske landsholdsspiller Joachim Boldsen er ekspert på norsk Viaplay under slutrunden, og han havde ikke mange roser til overs for Norges præstation i gruppespillet.

"Det er ikke godkendt. Jeg vil faktisk kalde det elendigt.” lød det fra Joachim Boldsen.

I det norske studie savner de, at der er en spiller, der tager lederrollen på sig, når tingene skal afgøres i angrebsspillet.

”Hvem skal tage ansvaret? Jeg ser Tobias Grøndahl blive tvunget til at tage ansvar. Det ansvar skal han ikke have. Han er ikke den bedste skytte," siger Boldsen.

Joachim Boldsen bakkes op af kollegaen og den tidligere norske landsholdsmålmand, Ole Erevik, der mener, at Norge ikke har en eneste spiller, der trives i at afgøre kampen, når den spidser til.

"Det ser ikke ud til, at vi har nogen, der elsker at være i disse situationer. Kun Sander Sagosen måske, men selv han er lidt passiv i dag. Hvis man vil være tæt på de bedste i verden, skal man elske de situationer," siger håndboldekspert Ole Erevik i Viaplays udsendelse.

Med nul point med over i hovedrunden skal der nærmest et mindre mirakel til, hvis det skal lykkes for Norge at komme videre til semifinalerne.