Fransk sportsavis udpeger den største danske trussel: ”Den bedste duo i verden”

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fransk sportsavis udpeger den største danske trussel: ”Den bedste duo i verden”

Landin og Nielsen er den dynamiske duo, der på skift skal holde bolden ude af målet for Danmark.
Landin og Nielsen er den dynamiske duo, der på skift skal holde bolden ude af målet for Danmark.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Endnu en finale mellem Danmark og Frankrig står for døren. Frankrig har haft lidt problemer med danskerne i de seneste betydningsfulde kampe. Nu spår den franske avis L'Equipe, at de franske spillere kan få problemer mod Niklas Landin og Emil Nielsen.

Det er efterhånden ved at blive lidt af en fast tradition, at Danmark og Frankrig står over for hinanden i en stor international finale, men det er ikke desto mindre endnu engang tilfældet, når de to nationer søndag kæmper om EM-guldet.

Danskerne har haft et godt tag på Frankrig i de seneste indbyrdes kampe. I det seneste opgør trak Danmark sig sejrrigt ud af sidste års VM-finale mod de ellers stærke franskmænd.

Det er som bekendt altid de store spillere, der præsterer i de store kampe. Der er dog særligt to spillere, som franskmændene skal have styr på, hvis de skal hænge guldmedaljerne om halsen.

Ifølge den franske sportsavis L’Equipe skal det franske landshold nemlig stå over for ikke bare én, men to af de absolut bedste målmænd i Niklas Landin og Emil Nielsen.

I en artikel kalder avisen de to keepere for ”verdens bedste målmandsduo”, og de regner stærkt med, at de franske spillere får deres sag for i finalen.

Rubrikken i den franske avis lyder:

”Danmarks Landin og Nielsen, to monstre i buret, som franskmændene skal nedkæmpe i EM-finalen søndag”

Niklas Landin har i en årrække været Danmarks ubestridte førstevalg, og hans niveau har hjulpet Danmark til flere store titler. 

26-årige Emil Nielsen havde inden turneringen bidt sig fast som en stærk reserve til Niklas Landin, men efterhånden, som turneringen er skredet frem, har Emil Nielsen gang på gang vist sit tårnhøje niveau. 

Niklas Landin har masser af rutine fra et hav af store finaler, mens Emil Nielsen indtil videre har turneringens højeste redningsprocent på 40,13 %.

I L'Equipe er der derfor ingen tvivl om, at hvis Frankrig skal gøre sig forhåbninger om at vinde finalen søndag, så skal de først evne at bringe to af verdens bedste målmænd ud af kurs.