Erfaren træner: Skade til Gidsel vil være katastrofalt for Füchse Berlins titel-chance

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Erfaren træner: Skade til Gidsel vil være katastrofalt for Füchse Berlins titel-chance

Mathias Gidsel får tilkæmpet straffekast under finalen mellem Danmark - Frankrig
Mathias Gidsel får tilkæmpet straffekast under finalen mellem Danmark - FrankrigLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Den tidligere træner for Füchse Berlin, den 67-årige Velimir Petkovic, der i dag er landstræner for Rusland, er overbevist om at Berlin-klubben for første gang i historien kan blive mester, hvis Dejan Milosavljev og Mathias Gidsel undgår skader før slutningen på sæson.

Velimir Petkovic tror på, at Füchse Berlin kan vinde mesterskabet, men der to betingelser, der skal indfries for at den spådom kan gå i opfyldelse. 

"De har to fremragende spillere. Dejan Milosavljev i målet og Mathias Gidsel. Man er nødt til at bede til guderne, at de begge forbliver skadesfri," siger Petkovic til handball-world.

"Der må ikke ske noget særligt med Gidsel. Det er en, man ikke kan erstatte", siger Petkovic. Den erfarne træner er i den grad begejstret for den danske landsholddsspiller, som var med til at føre Danmark i finalen ved EM i januar. 

"Jeg har været involveret i sport på topniveau i lang tid," siger Petkovic, der trænede Füchse Berlin fra 2016 til 2020. "Men en, der spiller 60 minutter i hver kamp - det er unikt, og jeg er helt begejstret for ham."

Ifølge Petkovic er Füchse dog ikke titelkandidat nummer et. I stedet forudser han en hård kamp mellem topholdet SC Magdeburg, SG Flensburg-Handewitt, Berlinerne og THW Kiel.

"Jeg vil ikke afskrive Kiel trods fem nederlag," sagde Petkovic før THW's topkamp mod Magdeburg onsdag aften. "Jeg synes, de spiller meget bedre nu end i starten af sæsonen. 

Det store plus for Magdeburg, der har Magnus Saugstrup og Michael Damgaard på holdet. er derimod, at de spiller "meget stabilt og har næsten ingen udsving" i modsætning til Flesnburg, som ifølge Petkovic har været meget ustabile.  

"Jeg tror, ​​held og skader vil afgøre mesterskabet" siger han. "Sæsonen er stadig lang. Alle fire hold er rigtige tophold og kan blive mestre."