Aalborg svært handicappet før GOG-møde: Må undvære skadet kæmpe EM-profil i et par uger

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Aalborg svært handicappet før GOG-møde: Må undvære skadet kæmpe EM-profil i et par uger

Danmarks Simon Hald og Norges Kent Robin Tønnesen under EM mellem Danmark - Norge i Barclay Arena i Hamburg,
Danmarks Simon Hald og Norges Kent Robin Tønnesen under EM mellem Danmark - Norge i Barclay Arena i Hamburg,Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Aalborg Håndbold må i de kommende uger se bort fra EM-profilen Simon Hald, som har pådraget sig en forstrækning i hoftebøjeren. Det fortæller klubbens træner Stefan Madsen til Nordjyske.

Det betyder at den 29-årige stregspiller ikke bliver klar til lørdagens brag mod GOG og ligeledes også er bænket til de to efterfølgende ligaopgør mod henholdsvis KIF Kolding og TTH Holstebro.

"Simon var desværre uheldig i EM-finalen mod Frankrig, hvor han fik en forstrækning i hoftebøjeren. Det er ærgerligt, og det betyder desværre, at vi nok må undvære ham de næste par uger", siger cheftræner Stefan Madsen.

Simon Hald var en af de allerstørste profiler på det danske landshold under EM-slutrunden i forsvaret, også selv om han blev sparet i den første del af slutrunden.

Simon Hald er ikke den eneste, der har været ramt af skavanker eller sygdom hos Aalborg

"Nej det er rigtigt, vi har været lidt uheldige på det seneste. Det er fortsat den tid på året hvor man bliver ramt af forkølelser med mere, og det gælder både for René Antonsen og Lukas Nilsson. De har begge været fraværende i dag på grund af sygdom, men vi håber og tror på, at de er friske til lørdagens kamp", siger Stefan Madsen