Store danske landsholds-profiler krydser klinger i gentagelse af CL-semifinale

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Store danske landsholds-profiler krydser klinger i gentagelse af CL-semifinale

Magnus Saugstrup og Emil Nielsen krydser klinger i gentagelse af CL-finalen i Magdeburg
Magnus Saugstrup og Emil Nielsen krydser klinger i gentagelse af CL-finalen i MagdeburgProfimedia
Det er to af de største klubber der i aften tørner sammen i håndboldens Champions League, når Magdeburg og Barcelona står ansigt til ansigt i en udsolgt Getec-Arena i Magdeburg.

Udover at være en gentagelse af Champions League semifinalen fra sidste sæson, hvor tyskerne vandt en dramatisk finale efter straffekast, så er det også et møde mellem danske landsholdsprofiler.

Hos tyske Magdeburg spiller forsvarskrumtappen Magnus Saugstrup, mens også Michael Damgaard er på kontrakt hos tyskerne, der i sidste sæson endte som nummer to i Bundesligaen. En placering de også sidder på i den igangværende Bundesliga, såvel som i Champions League gruppen.

På den anden side står Emil Nielsen, der under EM leverede den ene pragtpræstation efter den anden. Sammen med Gonzalo Perez de Vargas danner han en frygtet målmandsduo hos catalanerne, der fører Champions League gruppen med to point ned til netop Magdeburg.

I det første indbyrdes møde viste Barcelona ingen nåde, da de uddelte en regulær øretæve på 32-20 på hjemmebane i midten af september måned.

Emil Nielsen stod med en redningsprocent på 48,6 ved den lejlighed, mens de to Magdeburg-danskere hver overlistede deres landsholdkollega en enkelt gang.

I de første opgør var det den nykårede europamester Dika Mem, der udover Nielsen voldte tyskerne størst problemer. Den franske stjernespiller scorede otte mål på 10 forsøg.

Den tyske træner Bennet Wiegert forventer en absolut topkamp: "Nr. mod nr. 2, bedre bliver det vel ikke. Det afgørende bliver formen på dagen, hvem formår at få det bedste ud af spillerne", siger Weggert, der understreger, at holdet udviklede sig enormt mentalt ved at gå hele vejen sidste år i Champions League.

"Sejren i semifinalen mod Barca fik os til at åbne øjnenen. Det gav os overbevisningen om, at meget mere er muligt, end vi tror. Det var grundlaget for den tro, der er på holdet i dag, som vi også skal udnytte i aften", siger Weggert.

Kampen mellem de to giganter begynder kl. 20.45 i aftern i Getec Arena med plads til ca. 7.000 tilskuere.