GOG må undvære profilen Morten Olsen i de kommende kampe grundet skade

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

GOG må undvære profilen Morten Olsen i de kommende kampe grundet skade

Morten Olsen går glip af storkampen mod Aalborg.
Morten Olsen går glip af storkampen mod Aalborg.Profimedia
Morten Olsen er en af de spillere, der har toppræsteret for GOG den seneste tid, men nu må den rutinerede playmaker sidde ude i et par uger.

GOG har fået en blandet start på sæsonen. De hænger lidt efter i den danske liga, men til gengæld spiller de blændende i Champions League, hvor de torsdag fik en flot sejr og storholdet Veszprem.

Med torsdagens sejr i Champions League har det sydfynske hold maksimum point efter tre kampe og ligger derfor øvert i gruppen sammen med Barcelona.

Der er dog kommet en smule malurt i bægret for GOG. Den dygtige playmaker Morten Olsen har nemlig pådraget sig en mindre fiberskade i læggen.

"Jeg kunne hurtigt mærke, at der begyndte at være lidt uro og nogle små stik, jeg ville få, hvis jeg begyndte at træde for meget. Så der bliver nok lidt ro på her det næste stykke tid." fortæller Morten Olsen i et interview med TV 2 Sport og fortsætter:

"Det er svært at spå om, men man skal typisk regne med tre uger ved fiberskader. Så det bliver nok lige deromkring."

GOG lykkedes med at slå Veszprem uden Morten Olsen, men allerede i weekenden venter endnu en svær opgave. Lørdag tager GOG nemlig imod topholdet fra Aalborg Håndbold. Fynboerne har derfor chancen for at hale lidt ind på nordjyderne. Omvendt kan Aalborg allerede være hele seks point foran GOG efter seks spillede runder.

GOG har dog haft et godt tag på Aalborg. I de seneste fem indbyrdes kampe er det blevet til fire GOG-sejre.

Kampen mellem GOG og Aalborg spilles lørdag klokken 16:10, og du kan følge den her.