Odense kommer tilbage på CL-sporet med 13-målssejr i Ungarn

Odense kommer tilbage på CL-sporet med 13-målssejr i UngarnProfimedia
Der var klasseforskel, da Odense Håndbold lørdag var på besøg i Ungarn mod DVSC Schaeffler i kvindernes Champions League-gruppespil.

35-22 endte kampen i dansk favør, hvor særligt Mie Højlund i flere perioder strålede.

Med sejren kommer Odense tilbage på vindersporet, efter at holdet i sidste uge tabte snævert med et enkelt mål hjemme mod gruppens tophold Györ.

Odense ligger med 14 point på gruppens andenplads, der vil sende det danske hold direkte i kvartfinalen.

DVSC Schaeffler fik en skidt start på kampen lørdag.

Efter lidt mere end 13 minutter ved stillingen 10-3 til Odense havde ungarernes cheftræner, Zoltan Szilagyi, allerede to gange forlangt timeout i et desperat forsøg på at få sit hold i gang.

Særligt Mie Højlund voldte store problemer.

Den danske spilstyrer vandt stort set alle dueller og scorede både selv og fordelte overlegent bolden til medspillerne, der omsatte de fornemme oplæg til mål.

I løbet af første halvleg fandt det ungarske hjemmehold sig til rette i kampen.

Odense begyndte at sløse i angrebsspillet og lavede flere store tekniske fejl, samtidig med at hjemmeholdet fandt åbningerne i angrebsenden.

Det betød, at Odense gik fra at føre 13-4, til at der stod 15-12 på resultattavlen ved pausen.

Fra anden halvlegs begyndelse skruede Odense dog bissen på igen og fandt tilbage til de ting, der fungerede i begyndelsen af opgøret.

Igen var det ført an af Mie Højlund, at odenseanerne fik genetableret et komfortabelt forspring.

Samtidig gik ungarerne fuldstændig i stå angrebsmæssigt.

Med ti minutter tilbage af opgøret bragte Højlund med sin syvende scoring føringen op på 11 mål, hvorefter danskerne hvilede flere af profilerne i de sidste minutter.