Højt at flyve dybt at falde: David Nielsen og Kifisias tabte med tenniscifre til PAOKProfimedia
Efter en debutsejr i sidste runde, kom David Nielsen ned på jorden igen.

David Nielsen havde foretaget flere ændringer i sin startopstilling, da han sammen med sit græske hold Kifisias, skulle forsøge at ride videre på bølgen, efter sidste rundes 4-2 sejr.

Modstanderen var topholdet fra PAOK, der inden kampen lå på en delt førsteplads med Panathinaikos.

Kifisias havde kun bolden i 26 % af tiden i første halvleg, men chancefordelingen var alligevel ganske lige. Effektiviteten var dog til at få øje på, da PAOK kunne gå til pause, med en sikker 3-0 føring.

Første scoring stod kantspilleren Giannis Konstantelias for efter et lille kvarter, og det mål blev fulgt op af scoringer fra Brandon Thomas og bulgarske Kiril Despodov.

Det blev ikke meget bedre efter pausen. Østrigske Thomas Murg scorede for tredje kamp i træk, da han bragte favoritterne foran med 4-0 kort inde i anden halvleg.

Efter en time forsøgte David Nielsen at ændre slagets gang med en tripleudskiftning, men 10 minutter senere øgede Magomed Ozdoev til 5-0.

Ydmygelsen blev total, da PAOKs spanske højre back, Joan Sastre, scorede til 6-0.

Med nederlaget forpassede Kifisias muligheden for at springe flere pladser frem i tabellen, og må stadig finde sig i at ligge næstsidst i den bedste græske liga.