Otte slag under par: Rekordrunder sender amerikanere til tops i golfmajor

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Otte slag under par: Rekordrunder sender amerikanere til tops i golfmajor

29-årige Xander Schauffele var nærmest perfekt sent torsdag aften. Amerikaneren har vundet 10 professionelle turneirnger i karrieren.
29-årige Xander Schauffele var nærmest perfekt sent torsdag aften. Amerikaneren har vundet 10 professionelle turneirnger i karrieren.Richard Heathcote/Getty Images North America/Getty Images via AFP
Rickie Fowler og Xander Schauffele satte nærmest ikke en fod forkert, da de torsdag tog hul på årets tredje golfmajor, US Open.

De to amerikanere skulle således blot bruge 62 slag på at nå igennem de 18 huller på Los Angeles Country Clubs bane, hvor par er 70.

Det er ny rekord i den prestigefyldte turnering, der skifter lokation hvert år.

På tværs af alle de fire majorturneringer, som herrerne spiller, er det kun én gang tidligere sket, at en spiller har gået en runde i 62 slag.

Sydafrikanske Branden Grace var den første til at gøre det ved British Open i 2017.

Med de stærke præstationer tager Rickie Fowler og Xander Schauffele en tidlig delt føring i US Open i otte slag under par.

Sent torsdag aften dansk tid er der fire slag ned til den nærmeste forfølger på andenpladsen, men det kan sagtens nå at ændre sig, inden dagen er omme i Los Angeles, da en række spillere endnu ikke er færdig med første runde.

Der er ingen danskere med i dette års US Open. Engelske Matthew Fitzpatrick er forsvarende mester.