Nicolai Højgaard leger med i toppen i Masters-debut: Skuffet over afslutningen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Nicolai Højgaard leger med i toppen i Masters-debut: Skuffet over afslutningen
23-årige Nicolai Højgaard har vundet fire sejre som professionel.
23-årige Nicolai Højgaard har vundet fire sejre som professionel. Andrew Redington/Getty Images via AFP
Nicolai Højgaard rundede fredag en delt førsteplads i majorturneringen The Masters Tournament på den legendariske Augusta-bane i den amerikanske delstat Georgia.

På en meget blæsende og omskiftelig anden runde røg han dog senere lidt tilbage, men kan indtil videre være ovenud tilfreds med sin første optræden nogensinde i turneringen.

Den 23-årige dansker ligger efter anden runde på en fjerdeplads med en samlet score på fire slag under par.

Han har to slag op til den amerikanske verdensetter Scottie Scheffler, der efter anden runde deler førstepladsen med amerikanerne Max Homa og Bryson DeChambeau.

Højgaard grundlagde sin foreløbige succes på en fremragende torsdag, hvor han gik fem slag under par på de 15 huller, han nåede at spille, inden spillet efter en udskydelse tidligere på dagen på grund af regn måtte stoppes.

Tidligt fredag færdiggjorde han første runde og tog hurtigt hul på 18 nye huller, hvor han denne gang leverede mere blandet - fire birdies og fem bogeys. Især to bogeys på de to sidste huller plager Højgaard.

"Det er en fin position at være i, men jeg er selvfølgelig meget skuffet over afslutningen. Jeg er meget frustreret, for jeg synes ikke engang, at jeg lavede så dårlige slag."

"Men vinden drillede, og korte putts er svære, når det blæser så meget og greens er så hurtige. Men jeg skal ikke brokke mig, for det er en god position at være i," siger Højgaard til Viaplay.

Feltets anden dansker, Thorbjørn Olesen, klarede lige nøjagtigt cuttet med en samlet score på seks slag over par og fortsætter dermed i turnering.

Den tilbagevendte superstjerne Tiger Woods klarer til gengæld cuttet i sikker stil med en score på et slag over par. Det er 24. gang i træk, at han når med til de to sidste runder i The Masters.

Og søndag spiller den 48-årige amerikaner sin runde nummer 100 i den turnering, som han har vundet fem gange - senest i 2019.