Gigantdræberne Saarbrücken tager endnu en kæmpeskalp i tysk pokalturnering

Gigantdræberne Saarbrücken tager endnu en kæmpeskalp i tysk pokalturneringProfimedia
FC Saarbrücken har været den helt store overraskelse i den tyske pokalturnering i fodbold, og klubben fra midten af den tredjebedste række er nu nået frem til semifinalen.

Tirsdag aften fortsatte pokaleventyret med endnu en overraskende sejr - denne gang over bundesligaklubben Borussia Mönchengladbach i kvartfinalen.

På et mål tre minutter inde i tillægstiden afgjorde angriberen Kai Brünker kampen efter et kontraangreb, da han scorede til 2-1.

På vej til kvartfinalen havde Saarbrücken sensationelt ekspederet Bayern München ud af turneringen, og det blev fulgt op med en ligeledes imponerende sejr over Eintracht Frankfurt.

Kvartfinalen skulle være spillet for over en måned siden, men kraftige mængder regn udskød opgøret kort før kampstart.

Gladbach tog hurtigt føringen i tirsdagens pokalkamp. Efter syv minutters spil kunne Robin Hack let sende bolden i mål efter et veludført kontraangreb.

Hjemmeholdet kom dog med et omgående modsvar, da Amine Naïfi hamrede bolden i mål på kanten af feltet og skabte stor jubel på stadionet i Saarbrücken nær grænsen til Frankrig.

Jubelscenerne blev endnu vildere, da Kai Brünker scorede til sidst, bedst som alle aktører virkede indstillet på forlænget spilletid.

Ved slutfløjt stormede dusinvis af glade ledere og en sjat euforiske fans banen, mens Gladbach-spillerne stod som forstenet efter at være blevet offer for en pokaloverraskelse.

I semifinalen møder Saarbrücken sin på papiret letteste modstander i årets turnering i form af Kaiserslautern, der ligger lige over nedrykningsstregen i den næstbedste række.

I den anden semifinale mødes Bayer Leverkusen og Fortuna Düsseldorf.