Fredericia får endelig sat prop i nedtur med smal sejr over GOG i Gudme

Fredericia får endelig sat prop i nedtur med flot sejr i Gudme
Fredericia får endelig sat prop i nedtur med flot sejr i GudmeProfimedia
Grundspillets nummer to, Fredericia, fik fredag omsider øget sin pointhøst i slutspillet, da det blev 29-27 over GOG på udebane.

I affære med mange fejl var Fredericia tæt på at smide den føring, man tilspillede sig i anden halvleg, men i slutfasen var gæsterne skarpest og sikrede sig sin første slutspilssejr.

Med sejren har Fredericia fire point i gruppen ligesom som. GOG og TMS Ringsted har henholdsvis tre og to point, inden Skjern lørdag gæster sjællænderne.

GOG virkede nogenlunde i kontrol med kampen i første halvleg, der indledningsvis bølgede lidt, inden fynboerne trak fra frem mod pausen.

Med 13-10 på tavlen havde GOG lidt at give af i anden halvleg, men det smuldrede lynsnart væk.

5-0 vandt Fredericia de første fem minutter efter genstarten efter en perlerække af GOG-fejl samt flere redninger af indskiftede Thorsten Fries i Fredericia-buret.

En timeout fik stoppet blødningen, men Fredericia var tilsyneladende blevet bevidste om egne kvaliteter, og selv om GOG kom på 15-15, trak gæsterne igen fra og førte længe med to-tre mål.

Hos værterne svigtede blandt andre profilerne Alexander Blonz og Emil Madsen med flere afbrændere og fejl, men 19-årige Hjalte Lykke var til gengæld et lyspunkt og stærkt medvirkende til, at GOG kortvarig kom foran 26-25.

Fredericia fik fem udvisninger mod hjemmeholdets nul i opgøret, men et skarpt 7 mod 6-spil gav pote i slutfasen, hvor en ny periode med mange GOG-fejl igen vendte kampen på hovedet.