Spansk VM-matchvinder fik besked om farens død umiddelbart efter VM-finale

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Spansk VM-matchvinder fik besked om farens død umiddelbart efter VM-finale

Spansk matchvinder fik besked om farens død efter VM-finale
Spansk matchvinder fik besked om farens død efter VM-finaleFRANCK FIFE/AFP
Den spanske fodboldspiller Olga Carmona fandt ud af, at hendes far var død umiddelbart efter Spaniens sejr i VM-finalen søndag.

Det oplyser det spanske fodboldforbund (RFEF) søndag aften.

Den 23-årige forsvarsspiller blev den store helt for Spanien, da hun i finalen i Sydney scorede det eneste mål i 1-0-triumfen over England. Hun sikrede dermed de spanske fodboldvinder deres første VM-titel nogensinde.

Hun fik besked om farens død efter opgøret.

"RFEF er ulykkelige over at måtte fortælle om Olga Carmonas fars død. Spilleren fik de sørgelige nyheder efter VM-finalen."

"Vi sender vores mest oprigtige knus og tanker til Olga og hendes familie i dette dybt smertelige øjeblik. Vi elsker dig, Olga, du har skrevet spansk fodboldhistorie," skriver forbundet i en udtalelse.

Carmona, der til daglig spiller i Real Madrid, dedikerede sit mål i finalen til en af sine bedste venners mor, der for nylig var død.

Hun fremviste en trøje med en henvisning til den døde mor.

"Jeg vil gerne sige, at denne sejr er for min bedste vens mor, der døde for nylig. Jeg fejrede målet med den trøje," sagde Carmona til den spanske tv-station La 1 lige efter kampen, og før hun havde fået besked om sin far.

Farens dødsårsag er ikke umiddelbart oplyst.

Olga Carmona har tidligere spillet i Sevilla, hvor hun også er født. Hun fik debut for det spanske landshold den 13. april 2021.