Mary Earps sætter spørgsmålstegn ved Nike-udtalelse om målmandstrøje

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mary Earps sætter spørgsmålstegn ved Nike-udtalelse om målmandstrøje

Earps reddede et straffespark i VM-finalen
Earps reddede et straffespark i VM-finalenReuters
Den engelske målvogter Mary Earps har sat spørgsmålstegn ved en Nike-udtalelse om, at hendes replika-trøje ikke var tilgængelig under det nylige VM for kvinder.

Golden Glove-vinderen ved turneringen, hvor England nåede finalen, udtalte sig før VM, da fans ikke kunne købe kvindeversionen af Englands målmandstrøje.

Nike udsendte en erklæring efter VM-finalen, hvor de sagde, at de forstod ønsket om en detailversion af trøjen og arbejdede på at finde løsninger til fremtidige turneringer.

Earps postede udtalelsen på sin Instagram-konto med spørgsmålet "@Nike er dette jeres version af en undskyldning/at tage ansvar/en stærk hensigtserklæring?".

Manchester United-keeperen postede også et link til en underskriftsindsamling fra Change.org, som beder folk om at støtte Earps og alle kvindelige keepere. Underskriftsindsamlingen har mere end 130.000 underskrivere.

Nike mistede indtjeningspotentiale, efter at det amerikanske kvindelandshold led deres tidligste VM-exit nogensinde, men Englands vej til finalen gav en ekstra indtægtskilde.

"Efterspørgslen på Lionesses Nike-trøjen har været utrolig stor," sagde Nike før finalen i søndags.

Den engelske målmandstrøje til mænd kan købes.