Det tyske landshold er inde i en forfærdelig stime: Har blot vundet to af de seneste ni

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Det tyske landshold er inde i en forfærdelig stime: Har blot vundet to af de seneste ni

Tyskerne blev igen blæst bagover af Japan.
Tyskerne blev igen blæst bagover af Japan.RONNY HARTMANN/AFP
Lørdag aften bød på en lille sensation, da Japan gentog succesen fra VM-slutrunden ved igen at slå Tyskland. Denne gang vandt japanerne dog med hele 4-1, og markerer samtidig, at det tyske landshold er inde i en katastrofal periode.

Det tyske fodboldlandshold skal være glade for, at næste års EM-slutrunde afholdes i Tyskland. De ligner nemlig ikke et hold, der nødvendigvis ville have haft nemt ved at kvalificere sig til turneringen.

Lørdag aften tabte Tyskland med hele 4-1 til Japan på hjemmebane. Generelt set er tyskerne inde i en forfærdeligt dårlig stime. Efter VM-slutrunden i Qatar, hvor Tyskland også skuffede og røg allerede i gruppespillet, har tyskerne spillet seks venskabskampe. Her er det blevet til fire nederlag, én sejr og en enkelt uafgjort.

Tysklands seneste sejr var tilbage i marts måned, da de slog Peru med 2-0. Siden da er det blevet til nederlag imod Belgien, Polen, Colombia og senest Japan, og det er efterhånden længe siden, at de flerfoldige verdensmestre har set stærke ud.

Heller ikke i Nations League var Tyskland overbevisende. Her spillede de fire uafgjorte, vandt én kamp og spillede en uafgjort.

De mange dårlige resultater og tidlige exits ved de seneste slutrunder har fået flere til at sætte spørgsmålstegn ved landstræneren Hansi Flick.

Efter lørdagens nederlag til Japan udtalte det tyske ikon Lothar Matthäus, at han er i tvivl om, at Flick er den rigtige træner.

”Jeg ved, hvad der er foregået i DFB (Deutscher Fussball-Bund, red.) i de seneste måneder. Der er ikke mange, der står bag Hansi Flick længere. Men om han stadig kan fortsætte som træner? Det tvivler jeg på.” fortæller Lothar Matthäus ifølge det tyske medie Bild.

Den tyske legende tror heller ikke længere på, at Hansi Flick har spillernes opbakning.

"Jeg hører tit fra spillerne, der siger: ”Ja, vi er nødt til at støtte træneren.” Men der er noget, der ikke stemmer. Et eller andet sted har han mistet den tillid, som han fik skabt i starte efter sit flotte arbejde i Bayern München."

Om Hansi Flick er tysk landstræner ved slutrunden næste år er ikke til at vide, men med så mange sløje resultater, så må sædet begynde at blive varmt under ham.