Cho på pletten da Sydkorea tævede Singapore i VM-kvalifikationen: Son kom også på tavlen

Cho Gue-sung fejrer sit mål med holdkammeraten Son Heung-min under Sydkoreas sejr over Singapore.AFP
Son Heung-min scorede et smukt mål uden for feltet, da Jürgen Klinsmanns Sydkorea bankede Singapore 5-0 torsdag og startede deres VM-kvalifikationskampagne for 2026 med stil. Cho fra FC Midtjylland åbnede målfestn og var medvirkende til Sydkoreas anden scoring.

Koreanerne dominerede boldbesiddelsen på Seoul World Cup Stadium, men de havde intet at vise frem, før Cho Gue-sung slog til i det 44. minut.

Paris Saint-Germains midtbanespiller Lee Kang-in sendte et fladt indlæg ind i feltet, og FC Midtjyllands angriber Cho tog gæsternes forsvarere på sengen, sneg sig ind bag dem og sendte bolden i mål.

Cho havde ramt overliggeren med en helflugter efter 34 minutter, en af flere muligheder, som Sydkorea ikke formåede at udnytte i første halvleg. Værterne fik også et mål annulleret for offside efter 21 minutter.

Fire minutter efter pausen blev det 2-0, da Hwang Hee-chan fra Wolverhampton Wanderers headede bolden i mål, til sit andet mål i lige så mange kampe for sit land.

Efter at Singapore havde fået et mål annulleret for offside, gjorde kaptajn og talisman Son det til tre, med en flot venstre inderside uden for feltet, efter lidt over en times spil.

Hwang Ui-jo fra Norwich City scorede på straffespark til 4-0, og PSG's Lee satte prikken over i'et på en nem sejr med en scoring efter 85 minutter.

Sydkorea møder Kina i Shenzhen næste tirsdag, mens Singapore er vært for Thailand samme dag.