Brasiliens landsholdslæge siger, at Neymar reagerer godt på skadesbehandlingen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brasiliens landsholdslæge siger, at Neymar reagerer godt på skadesbehandlingen

Neymar ødelagde korsbåndet og menisken i sit venstre knæ under en landskamp.
Neymar ødelagde korsbåndet og menisken i sit venstre knæ under en landskamp.Reuters
Brasiliens angriber Neymar kommer sig godt efter den knæoperation, han fik foretaget efter en skade i sidste måned, men der er stadig ingen prognose for, hvornår han kan komme i aktion igen, sagde landsholdslæge Rodrigo Lasmar mandag.

Neymar ødelagde det forreste korsbånd (ACL) og menisken i sit venstre knæ, da han var på landsholdstjeneste. Han blev opereret tidligere på måneden på et hospital i Belo Horizonte.

Angriberen reagerer "meget godt", men det vil tage lang tid at komme sig, og han skal fokusere på processen, fortalte Lasmar på en pressekonference på Brasiliens træningscenter i Teresopolis.

"Han har fra første øjeblik vist, at han følger det, vi foreslår. Han ved, at det er en proces, hvor han får brug for os alle sammen, fysioterapeut, fitnesstræner, så vi kan få Neymar (tilbage) så hurtigt som muligt," sagde lægen.

Lasmar, som udførte operationen, sagde, at det endnu ikke var muligt at sætte en dato for Al Hilal-spillerens tilbagevenden.

"Skader er individuelle. Generelt er der associerede skader, som kan være lige så vigtige, såsom en meniskskade. Alt dette gør proceduren mere kompleks med en langsommere restitutionsperiode. Det er derfor, vi ikke taler om en tidsramme," siger han.

Neymar kom til Saudi Pro League i august for angiveligt 90 millioner euro (671 millioner kroner), men den tidligere Barcelona- og PSG-angriber spillede kun fem kampe, fordi han kæmpede med muskelskader.

Brasilien, som ligger på tredjepladsen i den sydamerikanske VM-kvalifikation med syv point, møder på torsdag Colombia, som ligger på femtepladsen med seks point. Den følgende tirsdag møder de Argentina, som fører med 12 point.

Lasmar sagde også, at målmanden Ederson havde trukket sig fra truppen på grund af en skade, han pådrog sig, da han spillede for Manchester City i deres 4-4-kamp mod Chelsea i Premier League i søndags.

"Han fik en skade i foden i slutminutterne og kunne fortsætte kampen, men smerten blev intens. Foden blev hævet og gjorde det svært at gå," siger Lasmar.

Athletico Paranaense-keeper Bento er blevet indkaldt til at erstatte ham i Brasiliens trup.