Ancelotti om højspændt semifinale: Vi nyder ikke sådanne kampe

Der gik lang tid, før der kom en vinder i kampen mellem Atletico Madrid og Real Madrid.JOSE BRETON/NurPhoto/NurPhoto via AFP
Det højspændte drama, som onsdag aften udspillede sig i semifinalen af den spanske Super Cup mellem Real Madrid og Atlético Madrid, blev alligevel for meget af det gode for Real Madrids italienske cheftræner, Carlo Ancelotti.

Det siger han efter kampen, som blev spillet i den saudiarabiske hovedstad, Riyadh.

"Det var spektakulært, men vi nyder ikke sådan nogle kampe," siger han ifølge nyhedsbureauet Reuters til kanalen Movistar Plus.

"Sliddet har været enormt. For det er to meget stærke hold, som har givet alt, hvad de har."

Den 64-årige træner er kendt som en afslappet herre, der sjældent udviser mange følelser på sidelinjen.

Ifølge det franske nyhedsbureau AFP roser han over for Movistar Plus Atlético.

"Atlético spillede rigtig godt, og det gjorde vi også, så det var en spektakulær kamp."

"Vi vandt, fordi vi havde mere energi i den sidste del af kampen. De (udskifterne, red.) leverede alle sammen," siger han.

En medrivende første halvleg bød på hele fire scoringer. Atlético lagde bedst ud, og allerede efter syv minutter headede Mario Hermoso sit hold i front på et hjørnespark.

Herefter overtog Real Madrid kampen, og på scoringer af først Antonio Rüdiger og en halv time senere Ferland Mendy var de hvidblusede madrilenere pludselig i front.

Antoine Griezmann gjorde sig til Atléticos mest scorende spiller nogensinde, da han udlignede til 2-2.

Dani Carvajal misbrugte en stor chance efter 70 minutter, men det lignede, at der skulle en fejl til, før den fastlåste kamp kunne finde en vinder i ordinær tid.

Den fejl leverede Real Madrid-keeper Kepa Arrizabalaga ti minutter før tid, da han fik fumlet et indlæg i eget net.

Det lykkedes dog Real Madrid at slå tilbage godt fem minutter senere. Vinicius Junior indledte en firdobbelt chance, som til sidst endte med, at Dani Carvajal kunne sparke udligningen op i nettaget.

Et selvmål fra Atléticos Stefan Savic og en scoring på tomt mål for Brahim Díaz sikrede derefter Real Madrid en 5-3-sejr i den forlængede spilletid.