Harder efter storsejr i Nations League: Det kan ikke være bedre

Harder efter storsejr i Nations League: Det kan ikke være bedreAFP
Det danske kvindelige fodboldlandshold har fået gang i det offensive spil. Og det glæder landsholdsanfører og angriber Pernille Harder.

"Vi står rigtig godt. Det kunne ikke være bedre end to sejre i de to første kampe i Nations League," siger Harder til DR Sporten, efter Danmark tirsdag vandt 5-1 over Wales.

I løbet af blot 11 minutter fik danskerne to mål sparket i nettet. Dermed kunne de gå til pause med en sikker 2-0-føring.

Harder stod for hattrick i kampen. Også Frederikke Thøgersen og Sanne Troelsgaard blev hver noteret for et mål i storsejren.

Dermed ligger Danmark på førstepladsen i gruppen i Nations League.

Efter 51 minutter blev det Wales tur. Her scorede Jessica Fishlock modstanderholdets eneste mål.

Med Andrée Jeglertz ved roret har danskerne vundet to ud af to kampe i Nations League, efter at det fredag også blev til en sejr på 2-0 over Tyskland.

Kampen mod Tyskland var Jeglertz' debut som landstræner, efter han tog over for Lars Søndergaard, der stoppede ved Danmarks exit fra VM-slutrunden i Australien og New Zealand.

Jeglertz lovede, inden han kom til, at han ville forsøge at forbedre den danske offensiv, skriver DR Sporten.

Danmarks næste modstander i Nations League er Island. Den kamp spilles 27. oktober.