Tobias Slotsager om OBs drømme inden Horsens: Vi skal vinde og holde nullet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tobias Slotsager om OBs drømme inden Horsens: Vi skal vinde og holde nullet

Tobias Slotsager (liggende) er klar på en hård kamp mod Horsens
Tobias Slotsager (liggende) er klar på en hård kamp mod HorsensClaus Fisker/Ritzau Scanpix
Den unge midtstopper er klar i mælet, inden fynboerne fredag aften drager til Horsens.

I et interview med OBs hjemmeside siger den blot 17-årige Tobias Slotsager.

"Det bliver en svær kamp, da AC Horsens er et fint hold, som har mange gode individuelle spillere, så vi skal være klar på at tage kampen op. Det kunne godt gå hen at blive en intens affære, så det glæder jeg mig til".

Slotsager er trods sin unge alder startet inde de seneste tre kampe og han har recepten klar inden kampen mod Den Gule Fare.

"Vi skal vinde og holde nullet. Vi skal være klar på det, som AC Horsens er gode til, og sørge for, at de ikke får så mange dødbolde og specielt de lange indkast, som de er skarpe på. Derudover skal vi være stærke i duellerne og andenboldspillet, men ellers skal vi bare spille vores eget spil og gøre det, vi er gode til", udtaler han til ww.ob.dk.

Midtstopperen nyder for øjeblikket stor tillid fra træner Andreas Alm, som han selv mener skyldes en god start efter vinterpausen.

"Det er vildt rart med den tillid fra både truppen, trænerne og staben rundt omkring. Det har været utrolig dejligt, at jeg er kommet godt i gang herefter vinter, og jeg er tilfreds med mine præstationer. Så jeg synes også spilletiden har været fortjent".

Det er blevet til seks kampe i denne sæson for Slotsager, der i marts måned spillede tre kampe med det danske U17-landshold.

I den anden lejr, blæser vindene naturligt en anden retning, hvor cheftræner Jens Berthel Askou håber på samme opbakning fra lægterne, som tilfældet var under den medrivende 3-3 kamp, som de to hold spillede mod hinanden i midten af november.

Kilde: www.achorsens.dk
Kilde: www.achorsens.dkClaus Fisker/Ritzau Scanpix

Kampen starter kl. 19:00 og kan følges live på Flashscores kampside.