Sen scoring af brandvarm Lind skaffer Silkeborg tre point mod hårdt ramte Hvidovre

Alexander Lind er i blændende form for tiden.
Alexander Lind er i blændende form for tiden.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Hvidovre er stadig uden sejr i Superligaen, efter Alexander Lind med bare ti minutter igen af kampen blev matchvinder for Silkeborg.

For femte kamp i træk scorede Silkeborgs angrebskomet Alexander Lind og blev matchvinder, da Silkeborg på hjemmebane slog bundproppen Hvidovre med 1-0 i Superligaen.

Store dele af opgøret foregik i et lavt tempo mellem to mandskaber, der gerne ville kontrollere kampen på bolden.

En begivenhedsfattig kamp fandt dog en vinder kort før tid, da 21-årige Lind headede sejrsmålet i netmaskerne efter godt forarbejde af indskiftede Kasper Kusk.

Med sejren hopper Silkeborg op på tredjepladsen i Superligaen med 13 point, mens sejrsløse Hvidovre fortsat ligger sidst med blot to point.

Det var fra kampens begyndelse tydeligt, at begge hold gerne ville have kontrol på bolden, og derfor var der tovtrækkeri om boldbesiddelsen på kunstgræsset.

Efter 19 minutter kom kampens første chance, da Silkeborgs midtbanespiller Pelle Mattsson tog chancen fra distancen, men Filip Djukic fik reddet i Hvidovre-målet.

Herefter lykkedes Silkeborg med at tage dirigentstokken i kampen og sendte angreb efter angreb ned mod gæsternes mål.

Værterne havde masser af plads omkring Hvidovres felt, men et hav af fejlafleveringer og forkerte beslutninger gjorde, at det fortsat var målløst ved pausen.

Hvidovre kom bedre med efter pausen med energi og et højt pres, der stressede Silkeborg. Efter 57 minutter testede kantspilleren Andreas Smed hjemmeholdets målmand Nicolai Larsen med et langskud, som keeperen dog flot reddede.

Gennem anden halvleg havde begge hold svært ved at sætte sig på begivenhederne, og derfor blev det en begivenhedsfattig affære uden mange chancer.

Efter 81 minutter brød værterne alligevel dødvandet, da den indskiftede kantspiller Kasper Kusks indlæg fandt Silkeborgs Alexander Lind i feltet, og den unge angriber satte hovedet på bolden og stangede sejrsmålet ind til 1-0.