Rekordkeeper tager en sæson mere i Aarhus: En inspiration for hele truppen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rekordkeeper tager en sæson mere i Aarhus: En inspiration for hele truppen

Jesper Hansen har spillet 368 Superligakampe i karrieren. Han er blevet dansk mester tre gange.
Jesper Hansen har spillet 368 Superligakampe i karrieren. Han er blevet dansk mester tre gange.Claus Bech/Ritzau Scanpix
Fremtiden er afklaret for 38-årige Jesper Hansen, der tidligere på sæson blev rekordindehaver for flest clean sheets i Superligaens historie. Søndag aften, efter AGF's fornemme sejr ude mod FC Nordsjælland, offentliggjordes en kontraktforlængelse, der holder sjællænderen på Fredensvang frem til 2024.

Målmænd holder ofte støvler og handsker på ganske længe i fodboldens verden, og selvom Jesper Hansen har rundet 38 år, så er AGF-keeperen ikke færdig endnu. Søndag aften offentliggjorde den århusianske klub, at rekordmålmanden tager en sæson mere på Fredensvang.

Tidligere på sæsonen snuppede Jesper Hansen, der tidligere i karrieren har været i blandt andet FC Nordsjælland, rekorden for flest clean sheets i Superligaens historie, og i næste sæson får sjællænderen altså mulighed for at udbygge rekorden.

I denne sæson har den erfarne keeper, der tidligere i karrieren har været udtaget til det danske landshold som reservemålmand, stået hvert eneste minut, som hans århusianske klub har spillet, og for Uwe Röslers formstærke AGF-mandskab er Jesper Hansen således en nøglespiller.

Derfor glæder det da også Jesper Hansen norske sportschef i AGF, at der nu er papir på i hvert fald én sæson mere med Jesper Hansen som førstevalg mellem stængerne på Ceres Park.

"Jesper Hansen sætter en høj standard for sig selv og for sine holdkammerater, og han har en stærk vindermentalitet og en seriøsitet om sit fag, der passer perfekt ind i vores værdier, og på den måde er han en inspiration for ikke bare resten af målmandsgruppen, men for hele vores trup," fortæller Stig Inge Bjørnebye i klubbens pressemeddelelse mandag.

Allerede i februar fortalte Jesper Hansen til Århus Stiftstidende, at han følte sig godt tilpas og gerne så en forlængelse med AGF blive aktualiseret.

"Jeg kunne godt se mig selv fortsætte i AGF i et stykke tid endnu, og måske også på længere basis. Men jeg går selvfølgelig med nogle tanker om, hvorvidt der kunne være nogle spændende muligheder for at blive i den her fodboldverden bagefter. Men jeg har ikke planer om, at jeg stopper min karriere til sommer," lød det dengang fra Jesper Hansen til Århus Stiftstidende.

Søndag tilføjede Jesper Hansen endnu et clean sheet til samlingen, da AGF på udebane tog en fornem skalp med en sejr over titelaspiranterne fra FC Nordsjælland, og pludselig er det århusianske mandskab potentielt også en del af mesterskabskampen – i hvert fald hvis man spørger Nordsjælland-træner Johannes Hoff Thorup.

I næste spillerunde venter en hjemmebanekamp for Jesper Hansen og Co. Her kommer Viborg FF således på besøg på Ceres Park, og Jesper Hansen kan her se frem til at runde kamp nummer 66 for AGF, som han i sommeren 2021 skiftede til, efter han havde mistet sin startplads i FC Midtjylland til Jonas Lössl.