Optakt: Silkeborg kan stjæle førstepladsen i Superligaen med en sejr i Randers

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Optakt: Silkeborg kan stjæle førstepladsen i Superligaen med en sejr i Randers

Optakt: Silkeborg kan stjæle førstepladsen i Superligaen med en sejr i Randers
Optakt: Silkeborg kan stjæle førstepladsen i Superligaen med en sejr i RandersBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Søndagens Superligakampe bliver sparket i gang af Silkeborg og Randers. Silkeborg kan med en sejr hoppe op på førstepladsen, mens Randers kan distancere sig fra bundstriden.

Det går rigtig godt for Silkeborg lige for tiden. Holdet fra Søhøjlandet har vundet fem kampe i træk og er ubesejret i de seneste syv. Den gode stime gør, at Silkeborg er med helt oppe i toppen og kan med en sejr overtage førstepladsen i Superligaen.

Søndagens hjemmehold fra Randers er dog i en noget anden situation, da de efter en meget skidt sæsonstart kun har hentet ni point i de ni første kampe, og de er derfor placeret solidt i den nederste halvdel af tabellen.

En af de spillere, som Randers skal holde et ekstra vågent øje med, er Superligaens topscorer Alexander Lind. Med ni mål i de seneste syv kampe er den unge angriber brandvarm. Silkeborg-træner Kent Nielsen er naturligvis begejstret for, at han har en angriber, der laver mange mål, men angriberen er ikke alene om at skaffe Silkeborg succes.

"Men det er kombinationen af Linds effektivitet og et sindssygt hårdtarbejdende fodboldhold, der virkelig står godt i defensiven, som giver enormt mange point til os lige nu. Det, gør vi alt for, skal fortsætte i Randers," siger Kent Nielsen til Silkeborgs hjemmeside.

Selvom det på papiret er en kamp mellem top og bund, så har Silkeborg det ikke altid nemt, når de møder Kronjyllands drenge. I de seneste fem indbyrdes kampe i Superligaen er det blevet til to sejre til hver og en enkelt uafgjort. Kent Nielsen forventer da også en svær opgave på Cepheus Park i Randers.

"Randers har fået justeret nogle småting og ser igen solide ud. Vi har det ofte svært med Randers, og jeg har lidt samme følelse som mod Viborg, at vi skal spille op til vores bedste for at knække koden. Der skal mine spillere have stor ros, for vi lukkede kampen mod Viborg tidligt – ligesom vi gjorde i pokalen mod Thisted." fortæller Kent Nielsen og fortsætter:

"Men Randers har noget fart på kanterne, som vi er nødt til at forholde os til, ligesom Odey og Bundgaard har noget individuel kvalitet, som kan volde os besvær. Jeg tror, det bliver en tæt kamp, der godt kan blive lidt taktisk."

Kampen mellem Randers og Silkeborg spilles søndag klokken 14, og du kan følge kampen her.