OB endte i choktilstand mod Lyngby: "Vi er skrøbelige"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

OB endte i choktilstand mod Lyngby: "Vi er skrøbelige"

OB fejrer Deedsons sene udligning
OB fejrer Deedsons sene udligning Claus Bech/Ritzau Scanpix
Søren Krogh var lørdag tre minutter fra at få en mareridtsdebut som OB-træner, efter at holdet var faldet sammen i løbet af fem minutter.

Odense-klubben havde trods en god start smidt en 1-0-føring over styr mod Lyngby og kom bagud 1-2 i anden halvleg.

I perioden, hvor Lyngby scorede to mål, gik det fuldstændig galt for OB, og det siger noget om det hold, som Krogh har overtaget efter fyringen af Andreas Alm.

"Der var spillere, som var rystede. Vi er i en skrøbelig tilstand lige nu, så vi skulle have folk, som ikke var påvirkede, ind med en ren tavle.Det var en mareridtstanke, som skete på en dum måde, fordi vi gav det let væk. Jeg er skuffet over det," siger Søren Krogh efter kampen lørdag.

OB sendte Rami Al Hajj og Louicius Deedson i aktion, og det endte med at give pote, da sidstnævnte sikrede OB et point.

"De formåede at få os ud af den choktilstand, som vi befandt os i. Jeg er godt tilfreds med det. Vi viste moral, og det løft kan vi virkelig bruge til noget."

Der var også glæde at spore hos angriber Bashkim Kadrii. Han mener, at OB er på rette vej efter pokalfadæsen tidligere på ugen, hvor fynboerne blev smidt ud af FC Fredericia.

"Jeg er lettet. Vi leverede en god præstation, hvor vi formåede at vise god mentalitet, i forhold til hvor vi står henne. Nu har vi svaret godt igen.Den seneste kamp var forfærdelig, så nu fik vi vist god moral og vores sande jeg," siger Bashkim Kadrii, som scorede OB's første mål.

Pointet var vigtigt i forhold til tabellen, fordi OB nu har fire point ned til nedrykningsstregen. Men det har træner Krogh ikke fokus på.

"Vi må ikke tænke på det. Vi skal fokusere på, hvordan vi kan arbejde videre.Så ingen tanker går på det. Det ville dræne mig for energi og sætte et ekstra pres på mig og spillerne. Det har vi ikke brug for," siger Søren Krogh.

OB skal i næste runde op imod Hvidovre IF, som kommer forbi Odense.