Lyngby-træner savner slemt skadet angrebsprofil: En vanvittig dygtig fodboldspiller

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lyngby-træner savner slemt skadet angrebsprofil: En vanvittig dygtig fodboldspiller

Lyngby-træner savner slemt skadet angrebsprofil
Lyngby-træner savner slemt skadet angrebsprofilLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Lyngbys vigtige angriber Alfred Finnbogason rev i den forgangne spillerunde mod Silkeborg sin skulder af led, og nu er islændingen ude resten af sæsonen.

Første kamp uden angriberen bød mandag på et nederlag til FC Midtjylland, og fraværet af Finnbogason er et markant tab for De Kongeblå.

"Slaget er kæmpe, kæmpe stort. Alfred er en vanvittig dygtig fodboldspiller, og han har haft gang i noget rigtig godt for os på det seneste, så vi savner ham", siger Lyngby-cheftræner Freyr Alexandersson.

Lyngby har seks point op til AC Horsens over nedrykningsstregen, og de sidste otte kampe bliver derfor en jagt efter overlevelse. Cheftræneren er opmærksom på hurtigst muligt at håndtere tabet af Alfred Finnbogason.

"Vi har ikke andre på holdet, der ligner Alfred, men vi har noget andet, og det skal vi få forløst hurtigst muligt."

"Nu får andre chancen, og de nye skal vokse med det og tage ansvar. Vi forsøger at få det bedste ud af den spillertrup, vi har", siger Freyr Alexandersson.

Mandag eftermiddag mod FC Midtjylland lå Lyngby-angriber Frederik Gytkjær derfor alene i front, i et opgør Lyngby tabte knebent med 0-1.

"Det er utroligt ærgerligt at miste Alfred, specielt lige efter vi havde fundet ind i et godt samarbejde i angrebet", siger Frederik Gytkjær.

Den rutinerede Lyngby-angriber prøver dog på ikke at fokusere for meget på skaden til angrebskollegaen. I stedet skal holdet kigge frem mod de sidste otte skæbnekampe.

"Hvis vi skal dvæle ved det, kommer vi ingen vegne. Vi skal have fokus på de næste kampe, og de muligheder der ligger der. Vi har et super hold, som er godt nok til at overleve i Superligaen."

"De næste kampe bliver vigtige for at komme tilbage fra det nederlag her. Jeg håber, at både jeg selv og de andre byder ind med mål i stedet, for det har vi brug for her til sidst", siger Lyngby-angriberen.

Næste runde for Lyngby byder på en yderst vigtig duel mod AC Horsens på hjemmebane. Netop Horsens er holdet, der skal passeres i drømmen om overlevelse.