Hvidovre tager et point mod Viborg i tæt mandagsduel: Rodet og målløs affære

Der var ikke meget velpoleret over rundens sidste kamp.
Der var ikke meget velpoleret over rundens sidste kamp.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
En uforløst og til tider rodet forestilling endte uden scoringer, da Viborg FF hjemme spillede 0-0 mod Hvidovre IF mandag aften i Superligaens fjerde runde.

Viborg var klart bedst i kampens indledning, men gæsterne fra Hvidovre ændrede system, så holdet fik en ekstra midtbanespiller. Det ændrede kampbilledet, der i stedet blev langt mere åbent med flere gode chancer til Hvidovre.

Viborg ligger med det ene point nummer seks i Superligaen med fem point efter fire runder. Oprykkerne fra Hvidovre ligger nummer ti med to point.

Viborg kom stærkt fra start og trykkede Hvidovre tilbage fra første fløjt. Angriberen Anosike Ementa havde efter to minutter en kæmpe mulighed foran mål, men en stor redning af Hvidovre-keeper Filip Djukic fik afværget.

Værterne fortsatte kontrollen og havde generelt nemt ved at tilspille sig gode målchancer, men Hvidovre fik reddet stormen af midtvejs i halvlegen.

Udeholdet kom markant bedre med, og angriberen Tobias Thomsen sendte også bolden i nettet efter 38 minutter, men målet blev underkendt for offside. Det betød, at første halvleg ikke bød på nogen scoringer.

Opgøret skiftede en smule karakter efter pausen, hvor kampen blev en mere rodet forestilling, og ingen af holdene formåede at tage teten.

Hen mod det sidste kvarters tid forsøgte Viborg at holde tempoet højt, og gæsterne fra Hvidovre så mere trætte ud mod slutfasen.

Viborg pressede på til det sidste med en masse indlæg, men Hvidovre holdt stand, og det hele endte uforløst 0-0.