FCM-chef efter rædselshalvleg: Det gjorde ondt at se på

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCM-chef efter rædselshalvleg: Det gjorde ondt at se på

Thomas Thomasberg var slet ikke tilfreds med FC Midtjyllands første halvleg søndag.
Thomas Thomasberg var slet ikke tilfreds med FC Midtjyllands første halvleg søndag. Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
FC Midtjylland var ikke til at kende i første halvleg mod Randers FC og var fuldstændig på hælene.

I søndagens 2-2-kamp mod Randers FC kom midtjyderne dog tilbage efter pausen, men uagtet kampens udfald fylder de første 45 minutter mest i FCM-lejren.

"Uanset om vi fik nul, et eller tre point, så efterlod vores første halvleg så meget, at det gjorde helt ondt at se på ude fra bænken med den mangel på kvalitet, energi og tro på tingene," siger FCM-cheftræner Thomas Thomasberg.

FCM truede på ingen måde Randers i første halvleg, og kronjyderne var i komplet kontrol. Reelt set var det mest overraskende, at FCM kun var bagud med et enkelt mål ved pausen.

Derfor reagerede Thomasberg også og skiftede hele tre mand i pausen, og det skabte en reaktion.

"Jeg havde set nok i 45 minutter, og jeg ville signalere, at det ikke var godt nok. Jeg sagde også til holdet i pausen, at det lige så nemt kunne have været andre spillere, der blev pillet ud."

"Efter vores sejr mod FCK og en fin træningsuge så synes jeg, det her kom ud af det blå. Vi havde snakket om, at vi skulle trykke Randers tilbage, men der gik ingen tid, så var det os, der løb efter dem på alle parametre," siger Thomasberg.

Oven på en god stime i Superligaen med en flot sejr ude mod FC København i seneste weekend ærgrer søndagens pointtab til Randers også FCM-målmand Jonas Lössl.

"Vi skal stille højere krav, så vi kan vinde sådan en kamp. Vi bliver nødt til at finde ud af, hvad der er årsagen til præstationen, men svaret kender jeg ikke."

"Vi fik en velfortjent skideballe i pausen. Det var langt under den standard, vi skal levere, og hele holdet kunne have været skiftet ud," siger Jonas Lössl.

Med det ene point mod Randers FC søndag aften er FC Midtjylland på Superligaens femteplads med 18 point efter 11 runder.