FCK-anfører forlanger fokus mod oprykkere: United-kamp er lagt på hylden

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCK-anfører forlanger fokus mod oprykkere: United-kamp er lagt på hylden

Viktor Claesson er skuffet over nederlaget mod Manchester United i Champions League tirsdag, men nu har anføreren fuldt fokus på lørdagens kamp.
Viktor Claesson er skuffet over nederlaget mod Manchester United i Champions League tirsdag, men nu har anføreren fuldt fokus på lørdagens kamp.Paul Ellis/AFP
Hvidovre IF venter lørdag i Parken for FC København, og selvom det altså er en modstander af en noget anden kaliber end den, man tirsdag mødte i Champions League, så skal hjemmeholdet gå til kampen med fuldt fokus, hvis man spørger anfører Viktor Claesson.

Når lørdagens Superligaopgør fløjtes i gang i Parken lørdag, er det en lidt anden opgave, der venter hjemmeholdet, end det var tilfældet tirsdag aften. 

Her gæstede FC København nemlig selveste Old Trafford og var ganske tæt på at tage et sublimt flot point med hjem fra mødet mod Manchester United, hvor en sen straffesparksredning af hjemmeholdets André Onana sikrede en spinkel hjemmesejr på 1-0. 

Nu venter så nyoprykkede Hvidovre IF hjemme i København for Jacob Neestrups tropper, og selvom det er med de hvidblusede løver som suveræne storfavoritter hos bookmakerne, så påpeger en af holdets helt store profiler, svenske Viktor Claesson, at det ikke nødvendigvis bliver nogen nem opgave. 

”Vi skal i gang igen efter en ærgerlig kamp mod United i Champions League. Det gælder for os om at spille vores eget spil og præstere godt, og så skal vi nok vinde kampen,” kommer det på klubbens hjemmeside fra den 31-årige anfører, der er i gang med sin tredje sæson i FC København. 

Tirsdagens flotte kamp med det ærgerlige udfald for københavnerne kan måske stadig rumstere i baghovedet hos de inkarnerede fans på Sektion 12, men for den svenske profil er det vigtigt, at den ikke fylder i forbindelse med lørdagens opgave. 

Både FC København og Hvidovre IF går ind til lørdagens opgør med svingende resultater i bagagen i deres seneste kampe.
Både FC København og Hvidovre IF går ind til lørdagens opgør med svingende resultater i bagagen i deres seneste kampe.Flashscore

”Vi er vant til at spille mange kampe, og United kampen er lagt på hylden for nu. Når vi skal spille Champions League næste gang, tager vi United kampen op igen og analyserer den, men for os er der lige nu fuldt fokus på lørdag og Hvidovre,” fastslår Claesson, der før sit skifte til FCK tilbragte flere sæsoner som stor profil i russiske Krasnodar. 

Også i femte spillerunde mødte FC København de nyoprykkede Per Frandsen-tropper fra Hvidovre, og her blev det til en sejr på Pro Ventilation Arena på 2-0 efter scoringer af Mohamed Elyounoussi og Orri Steinn Óskarsson

Senest Claesson og Co. var i aktion i den bedste danske række, blev det til en snæver sejr, også i Parken, over Vejle Boldklub, og fra denne kamp er der flere punkter, som hjemmeholdet lørdag skal være opmærksomme på ifølge Claesson. 

”Vi skal være lidt mere skarpe i indlægsfasen og på den sidste tredjedel af banen. Derudover skal vi sørge for at holde dem væk fra omstillinger, som vi så mod Vejle.”

Opgøret i Parken lørdag mellem FC København og Hvidovre IF sparkes i gang klokken 17 og kan naturligvis følges live på Flashscore.