FC København overkommer startproblemer og slår Randers i målfest

Falks mål til 1-1 fejres.
Falks mål til 1-1 fejres.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Der blev leveret glimrende underholdning i Randers, da de forsvarende mestre fra FC København var på besøg søndag eftermiddag. Kampen endte 4-2 til gæsterne trods at Randers kom foran i to ombæringer.
Holdopstillinger
HoldopstillingerFlashscore

Gæsterne fra København kom dårligt ud til begge halvlege, hvilket i begge tilfælde resulterede i  Randers-scoringer ved Filip Bundgaard og Simen Nordli.

FC København kom dog tilbage i begge omgange på mål af Rasmus Falk på en flot flugter, og Victor Claesson, før indskiftede Jordan Larsson bragte FCK på 3-2 med tyve minutter igen af kampen på et smukt chip over Patrik Carlgren.

Indskiftede 17-årige Victor Froholdt øgede til slutresultatet 4-2 i kampens døende sekunder efter en smuk soloaktion.

Resultatet betyder, at FCK har 32 point og fortsat fører Superligaen. Randers ligger på niendepladsen med 14 point.

Kampen startede som lyn og torden, og allerede efter fire minutter sendte den unge Randers-angriber Filip Bundgaard et angrebslystent hjemmehold foran, da han prikkede bolden mellem benene på Kamil Grabara i FCK-målet.

Kun fire minutter senere flugtede Rasmus Falk til bolden fra kanten af feltet, hvor den via en Randers-mand gik i målet til 1-1.

Værterne lod sig ikke slå ud af udligningen. Holdet sad solidt på bolden og var meget offensive.

Gæsterne fik dog stille og roligt vundet overtaget i kampen, som faldt i tempo efter en hæsblæsende start. Der var dog stadig fint med chancer i begge ender, hvor begge målmænd gav prøver på talentet.

Værterne startede også anden halvleg med flere fine muligheder, og efter 60 minutter var Randers på pletten igen. Efter flot forarbejde af kantspiller Lasso Coulibaly var det angriber Simen Nordli, der sendte 2-1-målet i kassen.

Heller ikke denne gang var værterne foran længe. Efter 66 minutter tippede indskiftede Viktor Claesson flot bolden i mål til 2-2.

Kort efter gjorde endnu en indskifter det onde ved Randers. Jordan Larsson blev sendt alene i dybden, og svenskeren gjorde som landsmanden Claesson og tippede køligt bolden i mål.

Mads Enggård burde have udlignet til 3-3 efter 78 minutter, da han headede fra en helt fri position i feltet, men forsøget blev sendt på stolpen.

I overtiden scorede debutanten Victor Froholdt et flot mål til 4-2, da han fik god tid til at drible frem til udkanten af feltet og trykke af.