AGF og FC Nordsjælland deler i målløs dødbiderkamp i Farum

Det var sjældent særligt kønt på Right to Dream Park.
Det var sjældent særligt kønt på Right to Dream Park.Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Der var ikke meget at varme sig på på tribunerne i Farum, da FC Nordsjælland spillede 0-0 mod gæsterne fra AGF. Nærmest en scoring kom vi, da værterne fik et mål af Martin Frese annulleret i første halvleg.

AGF startede særdeles sløvt, og det lignede en kamp, der kunne blive hård for århusianerne. FCN havde dog umådeligt svært ved at afslutte på deres chancer, mens AGF stort set ikke producerede nogen, selvom de var meget bedre med i anden halvleg.

FC Nordsjællands var tæt på at få en fremragende start, men Freses mål blev korrekt annulleret, da Marcus Ingvardtsen, der senere udgik skadet, var offside i opspillet. Kort inden pausen ramte Tobias Bech FCNs overligger på et direkte frispark, men nærmere kom AGF heller ikke.

0-0-kampen i Farum bød kun sporadisk på god fodbold, og der var for få glimt af klasse hos begge mandskaber.

Skarpheden manglede generelt hos flere af de offensive profiler på begge hold.

FCN-backen Martin Frese fik dog bolden i mål i første halvleg, men det blev annulleret for offside i opspillet. AGF havde den største chance i slutningen af første halvleg.

AGF-angriberen Tobias Bech forsøgte sig på et frispark, og det blev kun akkurat verfet på overliggeren af FCN-keeperen Carljohan Eriksson, der igen vikarierede for skadede Andreas Hansen.

Returbolden nåede AGF's midtbanespiller Nicolai Poulsen først frem til, og han kastede sig og fik heroisk headet mod mål, men den blev clearet af FCN-stopperen Kian Hansen.

I anden halvleg havde AGF's kantspiller Gift Links et godt forsøg, men igen var Carljohan Eriksson på plads i FCN-buret.

I den anden ende blev AGF-keeperen Jesper Hansen, der har en fortid i FCN, sat på prøve ved flere lejligheder.

Jesper Hansen tog sig sikkert af forsøgene fra FCN-spillerne Daniel Svensson og indskiftede Andreas Schelderup.

Frese havde også en kvalificeret afslutning, men igen agerede Jesper Hansen redningsmand.

Dermed forblev det ved 0-0 mellem de to hold, der ligger adskilt af et enkelt point i bunden af top-6 i Superligaen.

FCN har 26 point efter 16 kampe, mens AGF har et point færre. FC København, som lørdag tabte 1-2 ude til Viborg FF, topper rækken med 33 point.