AGF-chef om foruroligende formdyk: "Vi holder intet tilbage"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

AGF-chef om foruroligende formdyk: "Vi holder intet tilbage"

Uwe Röslers AGF har svært ved at finde vejen til netmaskerne i øjeblikket. I Superligaen har kun Randers FC, Vejle B og Hvidovre IF scoret færre mål.
Uwe Röslers AGF har svært ved at finde vejen til netmaskerne i øjeblikket. I Superligaen har kun Randers FC, Vejle B og Hvidovre IF scoret færre mål.Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Det kører ikke på skinner for AGF, der i sidste sæson vandt bronze efter en flot sæson.

Holdet tabte søndag 1-2 til Viborg FF og ligger nu på sjettepladsen i Superligaen med 13 point efter ti runder.

Aarhusianerne har også kun har scoret 11 mål i sæsonen. Det er til sammenligning ti færre, end hvad FC København og FC Nordsjælland har scoret på ti runder.

Det er dog ikke en situation, der overrasker cheftræner Uwe Rösler.

"Måske er det ikke nok for nogle af vores fans, men dette er, hvad vi som hold kan gøre lige nu. Vi gav alt, hvad vi kunne mod et godt Viborg-hold. Vi holder intet tilbage, men det er det sted, hvor vi er lige nu," siger Uwe Rösler.

Af de 11 mål indtil videre i sæsonen har topscorer Patrick Mortensen scoret fem af dem, og manglende effektivitet fra andre spillere påvirker truppen.

"Vi skal skabe endnu flere chancer, for vi er ikke et hold, der scorer et mål for hver enkelt målchance. Der har vi kun Patrick Mortensen."

"Med resten af spillerne skal vi skabe endnu flere chancer for at score mål. I stedet for at skulle skabe tre-fire chancer, er vi måske tvunget til at skabe syv-otte chancer. Og det er det sted, vi står nu som hold, og det skal vi have arbejdet på," siger AGF-cheftræneren.

AGF har blot vundet én af sine seneste fem gældende kampe, og her blev det til en snæver sejr i pokalregi over Nykøbing FC.
AGF har blot vundet én af sine seneste fem gældende kampe, og her blev det til en snæver sejr i pokalregi over Nykøbing FC.Flashscore

AGF sagde i sommerpausen farvel til blandt andre forsvarsspillerne Yann Bisseck og Thomas Kristensen. Det har haft stor indflydelse ifølge AGF-chefen.

"Vi har mistet spillere, som spillede rigtig mange kampe for os i sidste sæson, og det er hårdt for os. Det er derfor, vi er, hvor vi er, og derfor er jeg heller ikke overrasket."

AGF tabte søndag til Viborg, der også har været udfordret i sæsonstarten. Efter fire kampe i træk uden sejr vandt holdet fra domkirkebyen dog over AGF, og det var en forløsning for Viborg-cheftræner Jacob Friis.

"Der var mange, som var glade og højtråbende på den gode måde. Jeg sagde til spillerne, at sådan havde jeg det også indeni."

"Fodbold er jo sort-hvidt, så når vi vinder, er alt pissegodt, og når vi taber, er det hele noget skidt. Men sådan er det ikke. Vi lykkedes med flere ting end AGF, og derfor hentede vi tre point, som vi er glade for," siger Jacob Friis.