Randers ydmyget på eget græs af et reservespækket hold fra FC Nordsjælland

Nordsjællandsk jubel efter en flot præstation i Randers
Nordsjællandsk jubel efter en flot præstation i RandersBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Trods flere skader og et ønske om at spare spillere inden den kommende uges europæiske opgør, havde FC Nordsjælland let spil og vandt knusende sikkert med 5-0 over Randers.

Selvom gæsterne fra Farum var uden flere profiler, så sad de ganske fint på opgøret i første halvleg.

Gæsterne var uden Marcus Ingvardsen, Kian Hansen med flere, hvilket gjorde at Randers må have udset sig sine chancer.

Flashscores spillerbedømmelser
Flashscores spillerbedømmelserFlashscore

Det var dog Ernest Nuamah der havde kampens første chance. Randers havde ellers appelleret til alle klubber om at købe den stærke ghaneser inden kampen, men han var stadig på FC Nordsjællands holdkort.

Ellers var det på kanterne og især fra de to backs, at gæsterne satte spillet. Både Martin Frese og Oliver Villadsen var i glimrende spillehumør, og gjorde livet surt for hjemmeholdet.

Efter 13 minutter kom scoringen da også til FC Nordsjælland. Efter et kort hjørnespark, sendte Martin Svensson bolden ind mellem venner og fjender. Bolden trillede til sidst over stregen og blev i noteret som et selvmål af Randers-spilleren John Björkengren, der dermed fik en noget uheldig debut for kronjyderne.

FC Nordsjælland dominerede på bolden og Randers havde ikke mange forsøg i første halvleg. Filip Bundgaard Kristensen kom tæt på for Randers, og kort efter viste Mads Enggaard fin teknisk kvalitet.

Føringen på 1-0 holdt til pausen for gæsterne, der samlet set var i fin kontrol over begivenhederne.

Stats på første halvleg
Stats på første halvlegFlashscore

Randers fik den første mulighed efter pausen, da Stephen Odey fik trykket af fra kanten af feltet, men Andreas Hansen havde ikke de store kvaler med afslutningen fra nigerianeren.

Hjemmeholdet var mere med, men nordsjællænderne virkede i kontrol. Fine kombinationer og flere momenter med bolden inden for egne rækker, holdt Randers fra for alvor at byde sidste sæson sølvvindere op til dans.

Midtvejs i anden halvleg fik gæsterne fordoblet deres føring. Efter en fint indlæg Oliver Villadsen, fik den finske landsholdsspiller Oliver Antman på 2-0, på et hovedstød uden chance for Patrik Carlgren i Randers-målet.

Kort efter var den gal igen. Den tidligere Randersspiller Jeppe Tverskov, stod helt blank under mål, og kunne hamre bolden i bål, efter ubeslutsomt forsvarsspil af hjemmeholdet. Det var den tidligere OB-anførers første mål efter sommerens skifte til Farum-klubben.

Det slog den sidste luft ud af Randers og det endte som en mindre ydmygelse af hjemmeholdet. Med under 10 minutter tilbage, kunne FC Nordsjælland øge til 4-0, ved debutanten Conrad Harder. Den blot 18-årige angriber, skulle kun bruge fem minutter på at score sit første senior-mål.

Som om ydmygelsen ikke var total, så tørrede FCNs midterstopper, Adamo Nagalo først fem Randerspillere i straffesparksfeltet, for så at udplacere Carlgren til slutresultatet 5-0 til FC Nordsjælland.