Sampdoria taber til Udinese og rykker ned efter 11 sæsoner i Serie A

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sampdoria taber til Udinese og rykker ned efter 11 sæsoner i Serie A

Sampdoria taber til Udinese og rykker ned efter 11 sæsoner i Serie A
Sampdoria taber til Udinese og rykker ned efter 11 sæsoner i Serie AProfimedia
Efter 11 sæsoner i Serie A er det slut for Sampdoria. Mandag aften tabte klubben fra havnebyen Genova med 0-2 til Udinese og kan nu ikke længere nå op på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Der er nemlig 13 point op til Verona lige over stregen med kun 12 point tilbage at spille om.

Dermed er sæsonens sidste fire kampe mildest talt ligegyldige for Sampdoria, som har haft en helt igennem forfærdelig sæson.

Kun tre gange er det lykkedes klubben at gå fra banen med en sejr, mens det indtil videre er blevet til 23 nederlag i 34 kampe.

De dårlige resultater fik i oktober klubben til at fyre cheftræner Marco Giampaolo. Han blev erstattet af Dejan Stanković, der indtil videre er lykkedes med at holde fast i sit job.

Klubbens fans har i løbet af sæsonen været alt andet end blege for at vise deres utilfredshed. Nogle fans er sågar gået til ekstremerne.

I slutningen af februar fandt man foran klubbens hovedkvarter et afskåret grisehoved samt en seddel med ordlyden:

- Massimo Ferrero og Antonio Romei (henholdsvis tidligere klubpræsident og nuværende vicepræsident, red.), de næste hoveder bliver jeres.

Truslen gav associationer til mafiafilmen Godfather, hvor en filminstruktør vågner op med et afskåret hestehoved i sin seng, da han har nægtet at lade mafiabossen Don Corleones gudsøn medvirke i en film.

De hårdhændede metoder med inspiration fra filmens verden fik dog ikke nogen positiv effekt. Sampdoria er sidst i Serie A og må en tur i Serie B.

Tidligere på ugen rykkede Genoa, som Sampdoria deler stadion med, op i Serie A efter et år i Serie B.