Roma scorer to gange i overtiden i bemærkelsesværdigt comeback mod Lecce

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Roma scorer to gange i overtiden i bemærkelsesværdigt comeback mod Lecce

To sene mål reddede Roma.
To sene mål reddede Roma.AFP
AS Roma kom bagfra og hentede en sejr over US Lecce med to mål i overtiden og forlængede således deres ubesejrede stime på Stadio Olimpico til 17 kampe. Patrick Dorgu spillede en time og fik gult kort for udeholdet.

José Mourinho var tilbage på sidelinjen for Roma, og hans hold fik en glimrende start, da de angreb Lecce-målet med det samme, hvilket resulterede i et straffespark inden for to minutter.

Et skud fra Paulo Dybala blev afværget af Federico Baschirottos arm, og efter en lang VAR-gennemgang kunne Romelu Lukaku gå til pletten, men han sparkede straffesparket lige på benene af Wladimiro Falcone.

Giallorossi lod sig ikke slå ud af det og fortsatte med at dominere kampen, hvor især Dybala så farlig ud i vanlig spildirigerende stil.

Argentineren var også tæt på at åbne scoringen efter en halv time, da han flot listede bolden over en forsvarsspiller og sendte den få centimeter forbi stolpen.

 Lecce så ud til at have redet stormen af  og sluttede halvlegen på toppen uden dog at skabe nogen klare chancer for sig selv.

Det var en mere jævnbyrdig start på anden halvleg, da Lecce fortsatte deres positive periode, mens Roma så truende ud på kontra.

Metoden med at opsuge presset og slå hurtigt til på kontra virkede næsten for Mourinhos hold, da Stephan El Shaarawys indlæg i feltet faldt ned til Lukaku, hvis førstegangsforsøg blev reddet af benene på Falcone, der dermed afviste belgieren for anden gang denne aften på denne facon.

Lecce fortsatte med at lægge pres på hjemmeholdet, og fik endelig succes med det, da Lameck Banda driblede ind i feltet og fik sit skud blokeret. Den løse bold blev opsnappet af Pontus Almqvist, hvis flugter snød Rui Patrício ved nærmeste stolpe.

Roma så chokerede ud efter at være kommet bagud, men Mourinho vendte sig mod bænken og foretog fire udskiftninger med det formål at få gang i tingene. To af dem, der blev skiftet ind fra bænken, kvitterede for managerens tillid, da Nicola Zalewskis bold ind i feltet blev headet ind af Sardar Azmoun, hvilket skabte spænding i de sidste par minutter af overtiden.

Det udlignende mål skabte et enormt skift i momentum, og det virkede som et spørgsmål om, hvornår og ikke om hvorvidt Roma ville snuppe en sejr. Det viste sig at være tilfældet i det 94. minut, da Dybala fandt Lukaku, som viste stor ro i feltet, holdt en forsvarer væk og skød højt forbi Falcone.

Sejren til Mourinhos mænd sender dem op på ottendepladsen og inden for et point af de europæiske pladser.

Roma - Lecce spillerbedømmelser
Roma - Lecce spillerbedømmelserFlashscore

Tjek alle kampstatistikkerne med Flashscore.