Rom-derbyet endte i en nullert efter fuser

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rom-derbyet endte i en nullert efter fuser

Opdateret
Felipe Anderson med bolden i kampen.
Felipe Anderson med bolden i kampen.AFP
Pointene blev delt i Den Evige Stad, da et medrivende 181. Derby della Capitale endte målløst og forlængede SS Lazios ubesejrede stime på hjemmebane mod AS Roma til otte kampe i alle turneringer. Gustav Isaksen fik en halv time for Lazio, mens Rasmus Nissen Kristensen måtte nøjes med en gæsterolle i overtiden.

Stadio Olimpico brølede af forventning. Og som det udpegede hjemmehold bar Lazio en stor forventningens byrde i åbningen af kampen.

De blev gentagne gange generet af Romas wingbacks, Leonardo Spinazzola og Rick Karsdorp, og sidstnævnte var tæt på mere at score end én gang. Lazio red dog stormen af, og netop som utålmodigheden begyndte at gribe hjemmepublikummet, kom Lazio til live.

Lazios Luis Alberto ramte træværket med et skruet skud fra distancen, før Rui Patrício skulle være i topform for at afvise Alessio Romagnolis hovedstød.

Som man kunne forvente i den kamp, der har set flest udvisninger i Serie A gennem årene, havde begge hold mere succes med at lokke det gule kort ud af Davide Massas lomme end med at skabe klare chancer, da første halvleg sluttede uden scoringer.

Det er svært at gøre et hold under ledelse af Jose Mourinho nervøst, og hans mænd kom ud af tunnelen trodsige og i overtal. Lazios pres var hårdt, men det blev rutinemæssigt punkteret af Roma.

Bortset fra indskiftede Matias Vecinos langskudsforsøg, som Patrício tog sig af, var det ensrettet trafik i Romas favør, som halvlegen skred frem, men de havde stadig svært ved at skabe klare chancer, og sidste sæsons "Mr. Clean Sheet", Ivan Provedel havde meget lidt at gøre godt med.

Som det ofte er tilfældet i derbies som dette, gik kampen ind i sin sidste fase med holdene mere opsatte på at undgå at tabe end at presse på for at vinde. Ciro Immobile skød ved siden af i overtiden, og begge sæt fans blev i sidste ende sendt hjem skuffede over resultatet i betragtning af deres holds respektive dårlige start.

Giallorossi har spillet deres tredje udekamp uden sejr, mens Lazio fortsat er på 10. pladsen -  hele 12 point efter førerholdet med et dusin kampe spillet.

 

Se alle kampens statistikker her.