Fremragende udligning af Salernitana stopper Napolis titelfest for nu

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fremragende udligning af Salernitana stopper Napolis titelfest for nu

Skuffede Napolispillere må vente med titlen
Skuffede Napolispillere må vente med titlenPhoto by Filippo MONTEFORTE / AFP
Sidste gang Napoli vandt Scudetto var i 1989/90-sæsonen, da Diego Maradona næsten egenhændigt løftede klubben til svimlende højder. De tilbedende napolitanske fans har ventet længe på at føle den slags ære igen, og takket være Inters sejr over Lazio tidligere og Napolis dominerende form hele sæsonen kunne det blive i dag. Hvis de kunne vinde hjemme over Salernitana ville mesterskabet komme i hus.

På trods af en fuldstændig hæsblæsende stemning på stadion og i byen generelt, tog kampen lidt tid at komme i gang for alvor.

Faktisk var de første 45 minutter slet ikke den mest mindeværdige halvleg. Napoli dominerede boldbesiddelsen og skabte størstedelen af målchancerne, mens Salernitana ikke havde mange muligheder.

Napoli skulle vinde kampen for at sikre sig Scudettoen. Alt andet end alle tre point holder titlen matematisk åben til endnu en runde.

Mens det stadig så lyst ud
Mens det stadig så lyst udPhoto by Filippo MONTEFORTE / AFP

Efter en time var kampbilledet det samme som i første halvleg - Napoli var i kontrol med bolden, men kunne bare ikke helt skabe den afgørende åbning.

Kort efter sendte Mathias Olivera et hovedstød ind efter et hjørne, og Stadio Diego Armando Maradona eksploderede fuldstændig.

Med mindre end 10 minutter tilbage så det ud til, at Napoli ville fejre i dag.

Men ud af ingenting krøllede Salernitanas Boulaye Dia et pragtfuldt skud ind i det øverste venstre hjørne af Alex Merets mål til udligning, og champagnen blev lagt på køl igen for nu.

Der var ellers dækket op til fejring
Der var ellers dækket op til fejringPhoto by Alberto PIZZOLI / AFP