Virgil Van Dijk trives i anførerrollen og glæder sig over at være tilbage på højt niveau

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Virgil Van Dijk trives i anførerrollen og glæder sig over at være tilbage på højt niveau

Van Dijk har fundet noget af sin bedste form igen i denne sæson.
Van Dijk har fundet noget af sin bedste form igen i denne sæson.Profimedia
Liverpools kaptajn Virgil van Dijk mener, at standarden for hans præstationer i sidste sæson faldt under hans sædvanlige høje standarder. Midterforsvareren mener dog også, at han er tilbage på sit bedste i denne sæson, og er vigtig for holdets succes.

Van Dijk, som pådrog sig en korsbåndsskade i 2020, har været en af de mest fremtrædende spillere for Liverpool i denne sæson.

Efter at have sluttet på femtepladsen i Premier League i sidste sæson er Liverpool kun ét point efter Manchester City i den nuværende sæson, og skal møde førerholdet på lørdag.

"Sidste år var der op- og nedture, gode kampe og mindre gode kampe," siger Van Dijk til britiske medier.

"Jeg bliver holdt op på en meget høj standard, og det bliver jeg stadig. Det er det, jeg har skabt, og det nyder jeg. Hvis det ikke er tilfældet, er der noget, der ikke stemmer".

"Men jeg føler, at jeg er et godt sted fysisk og mentalt, og jeg føler, at jeg er vigtig. Jeg har det bare rigtig godt, og jeg har lyst til at fortsætte.

Van Dijk skal spille op til sit bedste mod Haaland i weekenden
Van Dijk skal spille op til sit bedste mod Haaland i weekendenReuters

"For mig er det vigtigste, hvordan jeg har det, hvad mine holdkammerater synes om mig og især manageren. Al støj udefra, uanset om den er god eller dårlig, kan man ikke gøre noget ved."

Van Dijk erstattede Jordan Henderson som Liverpools kaptajn i juli, efter at den engelske midtbanespiller skiftede til den saudiske Pro League-klub Al-Ettifaq.

"Det, jeg stræber efter hver eneste kamp, men også hele sæsonen, er stabilitet. At holdet kan stole på, at jeg har et vist niveau hele tiden, og i år helt sikkert uden for banen med anførerbindet. Det er noget jeg nyder og stadig er ved at lære," sagde han.

"Jeg er ikke perfekt, men jeg gør det på min måde og nyder udfordringen."