Tottenham snyder Bayern på stregen og kaprer stærk rumænsk forsvarer i Genoa

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tottenham snyder Bayern på stregen og kaprer stærk rumænsk forsvarer i Genoa

Radu Dragusin har skrevet under på en seksårig kontrakt med Tottenham.
Radu Dragusin har skrevet under på en seksårig kontrakt med Tottenham.AFP
Tottenham har offentliggjort indkøbet af den centrale forsvarsspiller Radu Dragusin (21) fra Genoa som deres anden signing i denne måned.

Dragusin, der er rumænsk landsholdsspiller, har skrevet under på en seksårig kontrakt efter at have gennemført lægetjekket onsdag (10. januar) og vil bære trøje nummer seks.

Spurs nåede til enighed med Genoa i denne uge om at skrive under med den 21-årige i en aftale til en værdi af 25,8 millioner pund, inklusive add-ons til en værdi af 4,3 millioner pund.

Han forventes at være til rådighed for manager Ange Postecoglou, når Spurs møder Manchester United i Premier League på søndag.

Bayern München, forsøgte at kapre handlen tidligere på ugen, men Tottenham trak det længste strå til sidst.

Dragusin er primært midterforsvarer og kom op gennem rækkerne i Juventus og tilbragte tid på lån i Sampdoria, Salernitana og Genoa, før han skiftede permanent til sidstnævnte i sommer.

Han har spillet alle kampe i Serie A i denne sæson med en imponerende statistik, er således kun blevet driblet forbi én gang og ligger på tredjepladsen i ligaen for vundne luftdueller.

Tidligere bekræftede Spurs, at Djed Spence vil gå i den modsatte retning indtil slutningen af sæsonen efter at være blevet tilbagekaldt fra sit lån i Leeds i sidste uge.

Spurs betaler backens løn, mens Genoa har en option på at gøre skiftet permanent til sommer for 8,6 millioner pund.

Dragusin bliver i mellemtiden Spurs' anden signing i denne måned efter lejeaftalen med Timo Werner fra RB Leipzig, hvis køb blev annonceret i denne uge.

Den tyske angriber er med indtil slutningen af sæsonen, og klubben har en option på at gøre skiftet permanent for omkring 15 millioner pund.