Tillid til spansk manager betaler sig i Premier League-klub: "Han er en topmanager"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tillid til spansk manager betaler sig i Premier League-klub: "Han er en topmanager"

Andoni Iraolas hold har hentet 22 point i deres seneste ni kampe.
Andoni Iraolas hold har hentet 22 point i deres seneste ni kampe.Reuters
Bournemouth-spillerne roser manager Andoni Iraola for at have vendt skuden i Premier League efter tirsdagens 3-0-sejr over Fulham, der sendte dem op i den øverste halvdel af tabellen.

Andoni Iraolas Bournemouth havde ikke vundet i deres første ni kampe og fik kun tre point, hvilket betød, at de faldt ned i nedrykningszonen.

Men klubben holdt fast i den spanske træner, som blev ansat i juni, og han har ført holdet fra sydkysten op på 10. pladsen. I deres seneste ni kampe har de hentet 22 point med syv sejre og kun lidt ét nederlag, som var mod mestrene fra Manchester City.

"I begyndelsen af sæsonen havde træneren en idé, og vi tabte mange kampe, men vi gjorde bare det samme," fortæller Bournemouths målscorer Justin Kluivert til Amazon Prime.

"Vi troede på ham, han troede på os, og resultaterne kom."

Alex Scott, hvis fantastiske løb fra midterlinjen lagde op til Kluiverts afslutning, udtaler, at Iraolas trænerstil har haft en positiv indvirkning på holdet.

"Meget af det, vi gør til træning, er enormt vigtigt. Selvtilliden, den giver han til alle spillere," siger han.

"Den måde, han taler til os på, den måde, han får os til at træne på efter kampene. Selvtilliden på hele holdet kommer fra toppen. Han er en topmanager."

Iraola, som så Bournemouths sjette sejr i syv kampe fra tribunen, da han var suspenderet til kampen, krediterer samtidig spillernes teamwork for deres ubesejrede stime.

"Der er mange små ting, der klikker. Vi kender hinanden meget bedre," påpeger Iraola.

"Alle presser på, og der er stor konkurrence om minutterne. Det er ved at blive svært for mig at komme med i startopstillingen, men det er godt for holdet."

Da han bliver spurgt, hvordan det var at se sit hold fra tribunen, tilføjer han: "Det var ikke dårligt, for vi led ikke så meget i anden halvleg."

"Jeg vil prøve at opføre mig bedre og ikke få flere gule kort, for jeg foretrækker den anden oplevelse!"