Kyniske Liverpool sendte Bournemouth ud efter et drømmehug fra Darwin Nunez

Kyniske Liverpool sendte Bournemouth ud efter et drømmehug fra Darwin NunezPhoto by Adrian DENNIS / AFP
Bournemouth havde danske Philip Billing med fra start, og i det hele taget var det et, på papiret, stærkt hjemmehold, der tog mod Liverpool, der havde roteret på flere positioner.

Trods flere målfarlige spillere på banen, haltede det gevaldigt med åbne muligheder fra starten.

Ingen af holdene kunne notere sig nævneværdige chancer, men den bedste tilfaldt hjemmeholdets Justin Kluivert, men Caiomhin Kelleher i Liverpools mål fik stoppet afslutningen.

Flashscores karakterer
Flashscores karaktererFlashscore

Holdene følte hinanden på tænderne i første halvdel af første halvleg, og Harvey Elliott fik kampens største mulighed, men fra tæt hold missede den engelske U21 landsholdsanfører.

Så var der mere held i hollænderen Cody Gakpo, der efter et par returer, kunne bringe gæsterne i front efter en god halv time.

I silende regnvejr, og efter en halvsløj første halvleg, kunne de røde fra Merseyside dog glæde sig over at komme ned til den varme pause-te, med en føring på 1-0.

Både vejret og spillet blev ikke meget bedre efter pausen. Bournemouth forsøgte sig med et højt pres, men de gange det mislykkedes, havde Liverpool let ved at komme frem på banen.

Mohamed Salah havde en god mulighed på et hovedstød efter en time, og kort efter forlod Billing banen, formentlig grundet Bournemouths kamp i weekenden på Etihad mod Manchester City.

Antoine Semenyo burde have udlignet, da han fra en helt fri position, formåede at sparke bolden ved siden af mål.

Udligningen kom dog kort efter, da et giftigt hjørnespark fra Alex Scott, ramte Kluivert i hovedet tæt under mål.

Bournemouth fortsatte ufortrødent, men måtte alligevel se Liverpool komme i front. Darwin Nunez skar ind i banen og drejede bolden utageligt op i det modsatte hjørne.

Gæsterne kom ikke frem til meget, og Bournemouth havde set over hele kampen, fortjent en bedre skæbne. Hjemmeholdet havde antræk til flere gode muligheder, men evnede ikke at slå kapital af boldovertaget.

Med en små-ufortjent 2-1 sejr, er Liverpool med i bowlen, når der trækkes lod til næste runde i Carabao Cuppen senere onsdag aften.