Tidligere FC Nordsjælland-spiller forlænger United-krise med flot scoring

Tidligere FC Nordsjælland-spiller forlænger United-krise med flot scoringProfimedia
Den tidligere FC Nordsjælland-spiller, Mohammed Kudus, forlængede krisen for Manchester United, da han gjorde det til 2-0 for West Ham i lørdagens Premier League kamp mod United.

To sene mål gav West Ham en 2-0-sejr over Manchester United, der sendte Christian Eriksen på banen til slut.

Manchester United kan fortsat ikke få sæsonen op i omdrejninger, og spillerne kan holde jul med endnu en skuffelse i bagagen.

På to sene fuldtræffere vandt West Ham på egen bane med 2-0 over den skrantende storklub, der nu har tabt 8 ud af 18 ligakampe i denne sæson.

Midt i tristessen kunne Christian Eriksen trods alt glæde sig over at være tilbage på banen efter mere end en måneds skadespause. Eriksen blev skiftet ind fem minutter før tid uden at være i stand til at ændre kampbilledet.

Længe var det en målløs og meget lidt ophidsende forestilling, hvor der skete forbløffende lidt i de to straffesparksfelter.

Men 18 minutter før tid fandt West Ham vejen igennem Manchester Uniteds sammenflikkede midterforsvar med snart 36-årige Jonny Evans og debutanten Willy Kambwala.

West Ham - Manchester United - Player ratings
West Ham - Manchester United - Player ratingsFlashare

Lucas Paqueta vippede elegant bolden over bagkæden og direkte ind Jarrod Bowens løbebane. I to forsøg fik Bowen bolden forbi Andre Onana i gæsternes mål.

På det tidspunkt var Rasmus Højlund for længst skiftet ud. Det blev heller ikke i 14. forsøg, at den danske landsholdsforward fik gang i scoringen i Premier League.

Højlund arbejdede som vanligt ihærdigt, men udgjorde ingen fare for West Ham-forsvaret, inden han blev byttet ud ti minutter efter pausen.

Seks minutter efter Bowens åbningsmål var den gal igen i Manchester Uniteds defensiv.

Midt på egen banehalvdel kiksede Kobbie Mainoo en simpel tæmning. Bolden havnede hos Mohammed Kudus, der spillede bande med Paqueta, inden han udplacerede Onana med en stensikker afslutning.

Sejren betyder, at West Ham går forbi Manchester United i tabellen og rykker op på sjettepladsen med 30 point. Manchester United har to point færre.