Statistik afslører alt: Derfor scorer Rasmus Højlund aldrig for United

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Statistik afslører alt: Derfor scorer Rasmus Højlund aldrig for United

Statistik viser årsagen til hvorfor Højlund aldrig scorer for United
Statistik viser årsagen til hvorfor Højlund aldrig scorer for United Profimedia
En interessant statistik har set dagens lys, en statistik som afslører, hvorfor Rasmus Højlund kæmper så meget med at komme på måltavlen for Manchester United i Premier League.

De Røde Djævle hentede Højlund efter Cristiano Ronaldo forlod klubben i sidste sæson, og han scorede fem mål i Champions League-gruppespillet på trods af, at United røg ud af turneringen.

Men i den hjemlige liga har Højlund haft meget svært ved at finde netmaskerne, hvilket har skabt bekymring omkring hans angrebsmæssige evner.

Men nu viser en statistik, at man bør være mere bekymret omkring den manglende service fra hans holdkammerater i Højlunds første måneder i klubben.

Ifølge Opta ligger Højlund nederst på listen over angribere, når det kommer til at modtage afleveringer fra holdkammeraterne i de første måneder i sæsonen. I 12 topkampe har Højlund således modtaget afleveringer færre end 150 gange.

Du kan finde statistikken her: 

Optas tabel afslører også, at den eneste anden angriber, der modtager færre end 150 afleveringer, er Højlunds United-holdkammerat Anthony Martial. Franskmanden har kun scoret ét ligamål i denne sæson.

Til sammenligning ligger Tottenhams Son Heung-min øverst i statistikken efter at have modtaget næsten 400 afleveringer, næsten tre gange så mange som Højlund. Den sydkoreanske stjerne har således også scoret 10 mål i denne sæson.