Salah er tilbage om tre til fire uger, siger Liverpool-assistent

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Salah er tilbage om tre til fire uger, siger Liverpool-assistent

Mohamed Salah i aktion for Egypten
Mohamed Salah i aktion for EgyptenReuters
Liverpools og Egyptens angriber Mohamed Salah forventes at være tilbage på banen om tre til fire uger, hvis der ikke er nogen tilbageslag i hans genoptræning efter skaden, sagde Premier League-holdets assisterende manager Pepijn Lijnders tirsdag.

Den egyptiske landsholdsspiller rejser til England for at blive behandlet, efter at han pådrog sig en skade i baglåret før pausen i torsdagens 2-2-kamp mod Ghana ved Africa Cup of Nations i Abidjan, hvilket udløste panik i Liverpool.

"Det er en solid forstrækning i baglåret, så det forventes, at han kan spille igen om tre til fire uger, hvis alt går glat," sagde Lijnders til journalister forud for Liverpools returopgør i Liga Cup-semifinalen mod Fulham.

"Det vil gå glat, og det vil gå korrekt for sig på grund af den måde, vi har behandlet hans krop før."

Hollænderen tilføjede, at det medicinske personale fra Liverpool og Egypten var enige om, at han skulle behandles i England i stedet for at blive på landsholdet, som er nået til ottendedelsfinalerne i turneringen.

"Det, jeg er rigtig glad for, er, at Egyptens lægehold og Liverpools lægehold virkelig arbejdede sammen og var i tæt kontakt og begge tog denne beslutning," tilføjede han.

"Vores lægeteam besluttede, at han skulle komme tilbage og give ham den bedst mulige chance for at komme tilbage, hvis vi når (Liga Cup) finalen."

Liverpool, som har vundet Liga Cuppen hele ni gange, rejser til Craven Cottage på onsdag med en 2-1 føring fra det første opgør. De vil blive styrket af, at venstrebacken Andy Robertson, som har siddet ude siden oktober med en skulderskade, sandsynligvis vender tilbage.

"Han har kun trænet én gang, så han presser sig selv ind i truppen, hvilket er rart, fordi han er en af vores anførere, så det er virkelig vigtigt. Lægeholdet sagde, at det er en trænerbeslutning, så han er med (mod Fulham)," sagde Lijnders.

Liverpool fører Premier League med fem point foran mestrene fra Manchester City, som har en kamp i hånden. En hurtig tilbagevenden for Salah kan være afgørende for at hjælpe Jürgen Klopps hold med at vinde deres anden Premier League-titel.