Pochettino efter nyt pointtab til bundhold: Truppen er ikke moden til kamp hver tredje dag

Pochettino var frustreret over sit holds uafgjorte resultat mod Sheffield United.Reuters
Chelsea-manager Mauricio Pochettino (52) sagde, at hans hold mangler modenhed til at spille hver tredje dag i Premier League, efter at de fik 2-2 mod bundholdet Sheffield United i søndags.

Chelsea, som slog Manchester United 4-3 på hjemmebane i torsdags, åbnede scoringen på Bramall Lane ved Thiago Silva, men indkasserede i den anden ende, da Jayden Bogle scorede før pausen.

Noni Madueke genskabte Chelseas føring i det 66. minut, før Blades' angriber Ollie McBurnie udlignede i overtiden.

Chelsea smed også point i 2-2-kampen mod nedrykningstruede Burnley i slutningen af sidste måned, og Pochettino sagde, at det tætpakkede program havde sat sine spor.

"Selvfølgelig var de trætte, men det er ikke en undskyldning for ikke at vinde kampen til sidst," sagde han til journalisterne efter kampen.

"Når man ser fodbold som 52-årig, kan man meget hurtigt se, om et hold er klar til at konkurrere eller ej.

"Måske fordi denne gruppe stadig ikke er moden nok til at konkurrere hver eneste kamp, hver tredje dag ... for som du siger, er Sheffield i nedrykningszonen.

"Jeg siger ikke, at vi ikke er respektfulde, men vi er nødt til at tænke lidt mere."

Vigtig statistik for kampen
Vigtig statistik for kampenOpta by StatsPerform

Pochettino sagde også, at han tog topscorer Cole Palmer ud i det 74. minut som en sikkerhedsforanstaltning.

"Vi er nødt til at beskytte ham," tilføjede han.

"Vi ønskede at give ham lidt hvile og forsøge at undgå problemer i fremtiden."

Chelsea, som ligger nummer ni, møder næste gang Everton i ligaen, inden de møder Manchester City i FA Cup-semifinalen den 20. april.