Pep Guardiola glæder sig til bedre nattesøvn med Jürgen Klopps afgang

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Pep Guardiola glæder sig til bedre nattesøvn med Jürgen Klopps afgang

Pep Guardiolas største rival stopper.
Pep Guardiolas største rival stopper.GLYN KIRK/AFP
Afgående Liverpool-manager Jürgen Klopps største rival regner med at kunne sove bedre om natten, når den populære træner snart bliver fortid i Premier League.

Sådan siger Manchester City-manager Pep Guardiola om Jürgen Klopps beslutning om at stoppe som Liverpool-manager efter denne sæson.

Liverpool offentliggjorde Klopps beslutning på sin hjemmeside fredag.

"Jeg har en følelse af, at han også forlader os i Manchester City, for Liverpool har været vores største rival i hans år," siger Guardiola.

"Personligt har han været min største rival, siden han var i Dortmund, og jeg var i Bayern München. Han vil blive savnet, personligt vil jeg savne ham. Jeg er glad, fordi uden ham vil jeg sove en lille smule bedre om natten, før vi skal møde Liverpool. Men jeg ønsker ham alt det bedste," siger Manchester-træneren ifølge nyhedsbureauet Reuters.

56-årige Klopp selv forklarer, at han er løbet tør for energi.

"Jeg forlader klubben efter sæsonen. Jeg forstår, hvis det er et chok for mange lige nu, men jeg kan selvfølgelig forklare det - eller i det mindste forsøge at forklare det," har tyskeren udtalt.

I sæsonen 2019/20 førte Klopp klubben til det første engelske mesterskab i 30 år, og sæsonen forinden havde han været med til at vinde Champions League. Derudover har han ført klubben til yderligere to finaler i Champions League.

De to managers klubber har stået ansigt til ansigt i afgørende situationer flere gange. Holdene ligger i denne sæson på henholdsvis på første- og anden pladsen i den bedste engelske liga med Klopps hold i front.

Guardiola tror dog ikke helt på, at det bliver det sidste, som han vil se til Klopp.

"Han indrømmer det ikke, men han vil komme tilbage."

"Alle managers vil (føle sig trætte, red.), når du har klaret så mange år. Jeg føler fuldstændig med ham," siger spanieren.