Ny australsk Tottenham-manager vil holde på Bayern-emnet Harry Kane

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ny australsk Tottenham-manager vil holde på Bayern-emnet Harry Kane

Ny australsk Tottenham-manager vil holde på Bayern-emnet Harry Kane
Ny australsk Tottenham-manager vil holde på Bayern-emnet Harry KaneProfimedia
Trods Harry Kanes 30 ligamål sluttede Tottenham blot som nummer otte i Premier League i sidste sæson.

Australske Ange Postecoglou er hentet ind fra Celtic som ny manager i Tottenham, og han håber, at Kane har lyst til at blive trods historier om stor interesse fra Bayern München.

Senere på ugen skal Postecoglou mødes med Kane, inden forberedelserne til den nye sæson for alvor går i gang.

"Samtalen med ham kommer til at handle om, hvordan vi kan gøre klubben succesfuld, og jeg er ikke i tvivl om, at det også er, hvad han ønsker."

"Det bliver ikke en samtale, hvor vi forlader rummet og har en endelig aftale. Det er ikke den slags samtale, jeg ønsker."

"Jeg vil præsentere mig selv over for Harry, give ham min vision for klubben og få et indtryk af, hvad han mener, klubben har brug for, hvis den skal være succesfuld. Og så går vi ud på træningsbanen og forsøger at få det til at ske," siger Postecoglou ifølge AFP.

29-årige Kane har blot et år tilbage af sin kontrakt med Tottenham, så hvis ikke han ønsker at forlænge den, er det ved at være sidste chance for at indkassere en stor transfersum for klubikonet.

Tottenham har ifølge The Guardian i første omgang afvist et bud fra Bayern München på Kane svarende til 525 millioner kroner.

Postecoglou har forud for sin ansættelse ikke fået nogen garantier om, at Tottenham holder på Kane, men australieren håber.

"Han er en af de bedste angribere i verden, og jeg ønsker, at han bliver her," siger Postecoglou.

Ud over flere lejeophold som ung har Kane spillet hele sin seniorkarriere i Tottenham. Han står noteret for 280 mål i 435 kampe i Spurs-trøjen.

Sammen har Kane og Tottenham endnu deres første trofæ til gode. Det er blevet til en tabt finale i Champions League, to tabte Liga Cup-finaler og en andenplads i Premier League for seks år siden som det bedste resultat i ligaen.