Brendan Rodgers vender tilbage til Celtic som manager

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brendan Rodgers vender tilbage til Celtic som manager

Brendan Rodgers vender tilbage til Celtic for anden gang.
Brendan Rodgers vender tilbage til Celtic for anden gang.AFP
Celtic har mandag ansat Brendan Rodgers som ny manager.

Brendan Rodgers har fået en treårig kontrakt i den skotske klub. Det skriver Celtic på sin hjemmeside.

Dermed vender Brendan Rodgers tilbage til Celtic, hvor han var træner fra 2016 til 2019 med succes. Det blev blandt andet til to skotske mesterskaber.

Brendan Rodgers skal afløse Ange Postecoglou, som er blevet ansat som manager i Tottenham.

I april blev Brendan Rodgers fyret som manager i Leicester, som få måneder senere endte med at rykke ud af Premier League.

Den 50-årige nordirer har tidligere været manager i Liverpool fra 2012 til 2015.

"Den nye Celtic-manager, Brendan Rodgers, sagde: "Jeg er virkelig glad for at vende tilbage til Celtic, og jeg er enormt begejstret for denne store mulighed. Da jeg fik det privilegium at blive bedt om at slutte mig til klubben igen, var det en meget enkel beslutning for mig og min familie."

"Vi har haft nogle fantastiske tider i Celtic før, og det vil være mit mål igen at levere god fodbold, sikre, at vi har et hold, vi alle elsker at se, og i sidste ende bringe mere succes til vores fans," siger Rodgers til klubbens hjemmeside.

Celtics administrerende direktør, Michael Nicholson, tilføjede: "Vi er glade for at kunne byde Brendan velkommen som vores nye manager. Han er en fodboldmanager af høj kvalitet og med stor erfaring, og han har altid været en succes. Rollen som Celtic-manager er attraktiv og meget eftertragtet, og i processen overvejede vi mange potentielle kandidater. Med ansættelsen af Brendan er vi overbeviste om, at vi har fundet den bedste kandidat for Celtic."