Bekræftet: Tottenham får Ange Postecoglou som ny manager

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bekræftet: Tottenham får Ange Postecoglou som ny manager

Ange Postecoglou med pokalhøsten fra denne sæson.
Ange Postecoglou med pokalhøsten fra denne sæson.Profimedia
Den australske manager, der bliver den første fra sit land til at træne et Premier League-hold, har underskrevet en fire-årig kontrakt med Tottenham, skriver klubben på dens hjemmeside.

Daniel Levy, klubbens bestyrelsesformand, kommenterer i den forbindelse:

"Ange kommer med en positiv mentalitet og en hurtig, offensiv spillestil. Han har en stærk historik med at udvikle spillere og en forståelse for vigtigheden af forbindelsen fra akademiet - alt det, der er vigtigt for vores klub. Vi er glade for, at Ange slutter sig til os, mens vi forbereder os til den kommende sæson."

Postecoglou kommer fra Celtic, hvor han har været en stor succes. Han vandt således The Double i sidste sæson og the Treble i denne, hvorfor han længe har været rygtet videre til større adresser. 

Han er tidligere australsk landsholdsspiller og var i begyndelsen af sin karriere på sidelinje. manager i South Melbourne, hvor han vandt National Soccer League to gange og Oceania Club Championship. Derefter stod han i spidsen for det australske U17- og U20-landshold, inden han blev træner i A-League, hvor han vandt Premier League i 2011 og Championship Grand Finals i 2011 og 2012 med Brisbane Roar og dermed blev den første træner til at vinde A-League Championship-titler i træk.