Newcastle bekræfter: Tonali er under efterforskning for ulovlig betting

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Newcastle bekræfter: Tonali er under efterforskning for ulovlig betting

Tonali kan snart blive udelukket
Tonali kan snart blive udelukketReuters
Newcastle Uniteds italienske midtbanespiller Sandro Tonali (23) er under efterforskning i forbindelse med ulovlig betting, oplyser Premier League-klubben onsdag.

Tonali kom til Newcastle fra AC Milan i juli for et beløb på 520 millioner kroner, en rekordsum for en italiensk spiller. Juridiske og sportslige myndigheder undersøger fodboldspilleres brug af ulovlige bettingplatforme i Italien.

"Newcastle United kan bekræfte, at Sandro Tonali er genstand for en undersøgelse af den italienske anklagemyndighed og det italienske fodboldforbund (FIGC) i forbindelse med ulovlig betting," siger klubben i en erklæring.

"Sandro er fuldt engageret i efterforskningen og vil fortsætte med at samarbejde med alle relevante myndigheder. Han og hans familie vil fortsat modtage klubbens fulde støtte."

Juventus' Nicolo Fagioli fik i tirsdags syv måneders karantæne som en del af et forlig med FIGC efter at have overtrådt reglerne om væddemål på kampe. Fagioli er under efterforskning af anklagere i Torino for angiveligt at have spillet på ulovlige hjemmesider.

Da efterforskningen af Tonali er i gang, sagde Newcastle, at de ikke var i stand til at give yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.