Manchester United skal forbedre udebaneformen mod store klubber, siger Ten Hag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester United skal forbedre udebaneformen mod store klubber, siger Ten Hag

Manchester United rejser til Tottenham på lørdag
Manchester United rejser til Tottenham på lørdagReuters
Manchester United skal vise mere personlighed for at forbedre deres udebanestatistik mod topholdene i Premier League, siger manager Erik ten Hag forud for lørdagens kamp mod Tottenham Hotspur.

I sidste sæson tabte United på udebane til Manchester City, Arsenal, Newcastle United og Brighton og fik en lussing på 7-0 i Liverpool.

"Det er et af de mål, vi har for denne sæson, at vi skal forbedre os i udekampe for at få flere point. Så det handler ofte om personlighed," sagde Ten Hag, hvis hold indledte sæsonen med en 1-0-sejr på hjemmebane over Wolverhampton Wanderers, til journalister i fredags.

"Så ja, det er kravet fra mig til spillerne, og at vi skal vise mere personlighed på banen for at vinde sådanne kampe."

Uniteds kommende kampe
Uniteds kommende kampeFlashscore

Ten Hag insisterer på, at de ikke er blevet distraheret af begivenheder uden for banen, hvor klubbens ejerskabssituation stadig er uafklaret, mens de endnu ikke har truffet en beslutning om angriberen Mason Greenwood, som fik frafaldet anklagen om voldtægtsforsøg i februar.

"Vi fokuserer på måden at spille på, vi fokuserer på holdets præstationer. Og derfor fokuserer vi nu på Tottenham Hotspur. Vi ved, at præstationen (mod Wolves) ikke var, hvad vi havde håbet.

"Men vi vil (vinde), og det viste karakteren og personligheden, og det er en af de ting, vi skal forbedre i forhold til sidste sæson."

Ten Hag forventer, at Lisandro Martinez bliver klar til kampen mod Spurs, efter at han blev skiftet ud i pausen i mandagens sejr over Wolves.

United-manageren sagde, at forsvarsspilleren Harry Maguire skulle kæmpe for sin plads, efter at han havde besluttet sig for at blive i klubben.

Da hollænderen blev spurgt, hvilke muligheder der ville være for Maguire, sagde han: "Det er op til ham.

"Han ved, hvad jeg forventer af ham. Jeg har sagt det mange gange før, at han har evnerne til at gøre det, så nu skal han vise det."

Han talte også om forsvarsspilleren Jonny Evans, hvis korttidskontrakt er udløbet i klubben. Manageren blev spurgt, om hans situation afhang af, om Maguire blev på Old Trafford.

"Nej, det har ingen indflydelse på det. Nu må vi se. Vi er i dialog, og når vi har nyt, kommer vi som altid med det."

Tottenham spillede uafgjort 2-2 i Brentford i åbningskampen sidste søndag.